Arrogantie of naïviteit?

Mensen vragen vaak aan mij: “Ben je niet bang dat je webwinkel niet gaat verkopen? Er worden jaarlijks duizenden webwinkels geopend en de meeste gaan in het eerste jaar alweer dicht.” Ik ben helemaal niet bang dat mijn webwinkel niet gaat lopen. Is dit arrogantie of naïviteit?Webwinkel openenDe meeste mensen die een webwinkel openen gaan naar een pagina zoals Mijnwebwinkel.nl en openen daar de gratis webwinkel. 3 producten in de shop en klaar is kees. Het verkopen kan beginnen! Zo werkt het natuurlijk niet, maar de meeste mensen hebben dit niet door. Daarom gaan veel webwinkels al heel snel over de kop.Arrogantie of naïviteit?Is het mijn arrogantie die zegt: “jij bent zo sim, jij kan dit wel”? Of is het mijn naïviteit die alleen de rozengeur en maneschijn van het wondere web ziet?Ik ben ervan overtuigd dat je succesvol kan worden met een goed doorgedacht plan en doorzettingsvermogen. Ik duik in de wereld van e-marketing, schrijf een ondernemersplan voor mijn winkel en probeer zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren die mijn plannen tot een succes kunnen maken.Mijn verwachtingenVerwacht ik snelle rijkdom? Nee. Verwacht ik dat het makkelijk is? Nee. Verwacht ik rozengeur en maneschijn? Dat zeker niet! Ik verwacht: hard werken, leren met vallen en opstaan, uitproberen en testen wat werkt. Dus ik ben niet bang dat mijn plan niet gaat werken. Ik ga ervoor met frisse moed!

quote disney
Mijn motto gedurende deze reis

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie