De ongeduldige starter

klokIk wil alles tegelijk. Ik wil in een keer de beste zijn. Ik wil niet leren met vallen en opstaan. Het moet allemaal meteen goed gaan. Ik ben een ongeduldige starter.\r\n

\r\n

Ongeduldig en leergierig

\r\nEen van mijn karaktereigenschappen is dat ik ongeduldig ben. Een andere is leergierigheid. Deze combinatie maakt me gek. Ik wil alles leren en het liefst nu! Hoe ga ik hiermee om?\r\n

\r\n

Online geld verdienen

\r\nDe wereld van online geld verdienen zit vol met mogelijkheden. Hoe meer onderzoek ik doe, hoe meer ik wil. Hoe meer webinars ik volg, hoe enthousiaster ik word. Waar moet ik beginnen? Wat doe ik wel en wat doe ik niet? Hoe maak ik een structuur in deze online geld verdienen wereld?\r\n

\r\n

Plannen!

\r\nHet helpt om plannen te maken, lijstjes maken helpt ook. Ik heb een 5-jaren plan, het is 2-delig. Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan? Ik heb doelen gesteld voor dit jaar(2013) en voor deze week. Het moet behapbaar blijven en niet onoverzichtelijk worden. Ik ben in een overgangsfase. Tot nu toe heb ik veel informatie verzameld en weinig actie ondernomen. Nu is het tijd voor actie. Want als je geen actie onderneemt, dan lukt het je nooit. Wil je weten of het is gelukt? Lees een van mijn succesverhalen

2 gedachten over “De ongeduldige starter”

Plaats een reactie