Online geld verdienen? Hier zijn 5 tips!

geldBen jij net als ik een beginnende internet ondernemer en wil jij online geld verdienen? Ik lees blogs en artikelen en krijg tips van mensen die al online hun geld verdienen. Hier zijn een aantal tips die ik heb verzameld.Tip 1: Wees zelfverzekerd.(ook al ben je dit misschien niet)Zelfverzekerde mensen halen meer uit het leven. Als jij zelfverzekerd overkomt, dan geloven andere mensen ook in jou.Tip 2: Schrijf een business plan.Het is makkelijk je te verliezen in alle informatie. Een goed business plan zorgt ervoor dat je ideeën op een rijtje staan. Daarmee is het makkelijker om tot actie over te gaan en online je geld te verdienen.Tip 3: Neem de tijd!Snel rijk worden bestaat niet (tenzij je de loterij wint). Een internet onderneming opbouwen is net zoveel werk als een echt onderneming opbouwen. Dit kost tijd en veel inspanning.Tip 4: Geef niet op.Misschien ben je al een tijdje bezig en loopt het nog niet zoals je wil. Hou vol. Vergeet niet: Blijven doorgaan, de aanhouder wint!Tip 5: Blog!Hoe meer je blogt, hoe zichtbaarder je bent. Zorg dat je artikelen schrijft die mensen interessant vinden en daardoor weer terug willen komen naar jouw blog. Vergeet niet je blog te promoten, anders kan niemand je vinden. Op welke manier verdien jij online je geld? Meer tips zijn welkom!

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

3 gedachten over “Online geld verdienen? Hier zijn 5 tips!”

 1. Super tips!!! Ik ben het er als helemaal mee eens. Dit waren ook mijn stappen om nu een passief inkomen te genereren. Ik raad iedereen aan om het te doen als je geen zin meer hebt om voor een baas te werken. Druk op mijn naam om een van de nieuwste programma’s gebruik te maken.

  Beantwoorden
  • Bedankt voor je reactie gebruiker zonder naam. Ik heb je paypro link verwijderd. Het is niet netjes om affiliate producten te verkopen op iemand anders zijn site.

   Beantwoorden
 2. Natalie volledig met u eens. Ik denk. activiteit van deze site, in de ogen van internet ondernemers (dieven) zo veel.. Ze gooien je een stok onder zijn voeten. Ik dank u zeer voor uw blog. Ik ben een oude man (ha ha ha) en het moeilijk om zo’n passief inkomen ik leren! Maar nooit op te geven zonder een gevecht. Je bent jong en ambitieuze vrouw. Je gaat voor je droom! Ik ben een grote fan van jou. grrrrr Zdenek

  Beantwoorden

Plaats een reactie