Affiliates dat zijn feestjes.

Affiliates, de eerste keer dat ik het woord affiliate hoorde is jaren geleden. Mijn neef uit Israël was in Nederland voor een congres. Aan het eind van de dag ontmoet ik hem op een terrasje in Amsterdam. Hij zegt: Ga je vanavond mee naar een feestje? Alles wordt betaald, moet je wel zeggen dat je een affiliate bent. Een affili-wat? Zo gezegd, zo gedaan. Op naar het feestje! Natuurlijk weet ik niet waar ik het over heb en kom ik erg nerveus over. Ik kom niet binnen…Ondertussen begrijp ik wat affiliate marketing is en beschouw ik het als een mogelijke bron van inkomsten. Maar waar te beginnen? Er zijn programma’s zoals het miljonairs model. Daar meld je je aan, betaal je een bedrag per maand en leer je alles over affiliate marketing. In fase 1 leer je affiliate marketing technieken. Deze kan je toepassen op het miljonairs model. In het begin is het namelijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk mensen ook mee laat doen met het miljonairs model, en daar krijg je commissie over. Slim bedacht van die Casper. Ik heb ook nog een andere optie. Mijn neef heeft veel ervaring en is bereid mij onder zijn vleugels te nemen. Een waardevol aanbod. Een probleem: hij woont ver weg. Gelukkig is er het internet en de ouderwetse telefoon. Als de miljonairs model deelnemers alles via video’s kunnen leren, zal het mij ook wel lukken op afstand. De mensen die mijn vorige blog post gelezen hebben zullen wel denken: affiliate marketing? Maar je was toch bezig met het bouwen van een webwinkel? Tsja hierin ligt mijn dilemma. Waarmee zal ik beginnen? Een webwinkel of affiliate markering?De toekomst zal het uitwijzen.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie