Mijn webwinkel of Magento?

Beginnen met een webwinkel is een leuk idee. Maar waar en hoe begin je? Maak je een kant en klare webwinkel of bouw je hem zelf?In mijn vorige blog heb ik mijnwebwinkel een beetje afgezeikt. Maar het is eigenlijk een heel goed concept. Vooral de betaalde versie dan. Daar kan je een professioneel ogende webwinkel maken met een administratie systeem en winkelwagen voor 19 euro per maand. Klinkt heel erg aantrekkelijk. Nu heb ik het volgende probleem. Ik ben een perfectionist. Ik kan me nu al druk maken over de mogelijkheden die het platform biedt. Kan ik mijn webwinkel welprecies zo maken als ik wil? Na het forum van mijnwebwinkel gelezen te hebben kom ik tot de volgende conclusie: Ik moet mijn perfectie laten gaan of ik moet een andere manier vinden om mijn webwinkel te bouwen.magentoToch maar even op zoek naar een andere manier om een webwinkel te bouwen. Ik kom het open source programma Magento tegen. Dit ziet er veelbelovend uit! Je kan alles doen precies zoals je wil. Een klein probleempje: het is niet zo een-twee-drie geleerd. Gelukkig vind ik de site www.handleiding-magento.nl.  Handleiding gedownload, ready to go!Mocht het te moeilijk blijken, kan ik altijd een winkeltje starten bij mijnwebwinkel.nl…

Plaats een reactie