You may also like...

5 reacties

 1. Ernst Kasteleijn schreef:

  Luondo.NL … beats the **** out of Magento 😉 any time of the day voor iedere kleine zelfstandige. Magento is meer voor de grotere webshops met 500+ artikelen is mijn ervaring

 2. Linda schreef:

  Helemaal mee eens Ernst! Ik had eerst een andere provider (zelfs twee geprobeerd) en sinds ik begin vorig jaar bij Luondo terecht kwam, heb ik daar al mijn webwinkels. Je kunt er alles mee! Ook prima geschikt voor webwinkels met een uitgebreider assortiment.

 3. Amanj schreef:

  Leuke artikel Natalie. Magento is bekend als een dure oplossing maar dit hoef echter niet zo te zijn. Magento is geschikt voor klein en grote webshops en biedt alle nodige functies om een rijke gebruikerservaring te bieden. Magento heeft ruime webshop functies bijvoorbeeld (verlanglijst, klant account onderdeel, catalogus, voorraad beheer, eenvoudige afreken pagina en veel meer. Ik help kleine ondernemers met het opzetten van betaalbaar Magento webshop die de basis vorm van uitstekende en gebruiksvriendelijke webshop.

 4. Milou van Hassel schreef:

  Magento is de toekomst als het gaat om online ondernemen. Als je echte ambities hebt en je zoekt een shop die mee groeit met je organisatie zijn de opties eindeloos. Magento is inderdaad niet perse een dure oplossing. Het is alleen wel zo dat als je online begint de lat erg hoog ligt tegenwoordig. Bedrijven als coolblue en bol.com zetten een standaard neer en de webshop bezoeker wordt steeds kritischer. Het is go big or go home. Als je online impact wil maken loont het om een betrouwbare Magento partner te zoeken, de investering is in het begin groter, maar de kans op succes ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *