You may also like...

12 reacties

 1. Diana schreef:

  Ben er ook mee gestart. Ben benieuwd wat de resultaten zullen zijn. Laat dit zeker weten.

 2. Samantha schreef:

  Ik heb dit ook gekocht. Heb een probleem om een bepaald programma te downloaden.\r\nIk heb Ricardo (instagram onthuld) inmiddels al 10 mails gestuurd.\r\nIk krijg niet eens antwoord.\r\nNaar mijn mening is er maar één die hier geld mee verdiend !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Natalie schreef:

   Dat is vervelend om te horen. Ik hoop dat het allemaal goed komt. Hou me op de hoogte.

   • Samantha schreef:

    Heb jij ook instragram onthuld gekocht?

    • Natalie schreef:

     Ja ik heb het programma zelf ook. Ik maak alleen reviews over programma’s die ik zelf bezit. Anders kan ik er geen mening over geven.

     • Samantha schreef:

      jij zegt dus dat het werkt.\r\nHeb ik ook gedacht voordat ik het kocht.\r\nHeb jij hem wel eens een mail gestuurd, en dan ook antwoord gekregen.\r\nHet probleem bij mij is dat ik geen telefoon heb, ja wel een telefoon maar waar ik alleen maar mee kan bellen en sms-en.\r\nDus om het te kunnen doen via de pc, moest ik bluestacks installeren. (programma wat dan lijkt of dat ik een telefoon heb die android of zoiets ondersteund) Maar dat lukt niet. Ik kom ff niet op het nederlandse woord maar het kan niet geinstalleerd worden omdat mijn graphics card niet herkent word. \r\nTja ik weet niet wat ik hiermee moet, en kan dus niks doen.

 3. Maarten schreef:

  Hey Samantha, Jammergenoeg krijg je geen antwoord van Ricardo en moet dat nu van mij komen. Het probleem wat je hier vermeld is dat je video kaart niet goed genoeg is voor dat programma. Geef anders maar je email adres dan kan ik je ermee helpen. groetjes

 4. steven schreef:

  Ik had het ook aangeschaft en inmiddels mijn geld terug gevraagd.. Waarom, omdat dit gewoon niet gaat werken, tenzij je de energie hebt om tientallen profielen aan te maken die allemaal nepgegevens bevatten.. Zo raad hij je aan om een foto van een mooi meisje erop te plaatsen, want dat trekt sneller de aandacht..\r\nEigenlijk raad ie je dat aan te doen, waar ik nou juist zo’n hekel aan heb. Het zien van profielen die bij je langskomen, waarop alleen een leuk fotootje staat en aan informatie hetgeen waar de verkooplink in staat. Kortom, je helpt dan ook mee om het internet nog meer te vervuilen.. En dan als laatste.. Als een verkoper niet de tijd of energie wilt nemen om jou als koper te woord te staan, hoe betrouwbaar is dan dit hele pakket..\r\nIemand die jouw mailtjes negeert, dat is nooit correct. Trek er je voordeel uit en besteed je geld anders, zou ik zeggen..

 5. Ricardo schreef:

  Beste Samantha en Steven, \r\nAls eerste bedankt voor het vertrouwen en mijn oprechte excuses dat dit niet beantwoord lijkt te worden. De support gaat voor een groot deel buiten mijzelf om, maar aangezien ik mezelf wel als eindverantwoordelijke bepaal, zal ik er extra zorg voor dragen dat de.refunds als nog worden uitgevoerd. Tevens wil ik aan jullie vragen wel de refund aan te vragen via het emailadres dat ook gebruikt is bij de betaling aan Paypro, met enkel een verstrekte voornaam kan maar weinig worden teruggevonden van klantengegevens. Per direct antwoorden op dit bericht mag ook.\r\nVoor refunds wordt altijd een vastgesteld percentage van de omzet gereserveerd zodat deze ten alle tijden uitgekeerd kunnen worden. Ik vertrouw er op voldoende informatie verstrekt te hebben omtrent onduidelijkheden of uitblijven van replies m.b.t. refunds.

 6. Hester schreef:

  Ricardo, Ook ik heb je meerdere e-mails gestuurd met het verzoek om het geïnvesteerde bedrag terug te storten op mijn rekening. Helaas krijg ook ik 0,0 reactie! Ik gebruik 1 e-mailadres ( zie bv. mijn laatste bericht van woensdag 2 oktober om 10.26). Nogmaals het vriendelijke, maar dringende verzoek het bedrag terug te storten op mijn rekening. Graag per ommegaande je reactie. Groet,\r\nHester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *