You may also like...

7 reacties

 1. Patrick Allen schreef:

  Hoi, Ik kwam dit product ook tegen via internetgeheimen en ik zie dat je niet tevreden bent.\r\nJammer want het lijkt mij ook een goed idee. Kun je mij die backend link mailen? jij zegt dat het niet goed beveiligd is, dat wil ik wel eens meemaken. Websites maken is ook iets wat ik graag doe. Welke sites heb jij zoal gemaakt? Goeie blog! Patrick

  • Natalie Martijn schreef:

   Hoi Patrick, \nHet is zeker een goed idee maar dit product is niet de manier om mobiele sites te maken. Ik mail je de link naar de mebers area niet, want dat zie ik als stelen. Het blijft toch een product wat verkocht wordt. Ook al is het een heel slecht product.

 2. Leontien schreef:

  Hallo! Net zoals Natalie was ook ik bij t webinar aanwezig. Echt rázend enthousiast was ik ver de samurai. Helaas, werkte er inderdaad niets naar behoren. Gelukkig, door een fout van JP of Rich, kreeg ik alle e-mailadressen erbij geleverd van diegene die de samurai gekocht hadden. Zo’n 34 stuks. Heb toen een algemeen mailtje geschreven en kreeg al snel super veel reacties. Helaas allemaal ook ontevreden kopers. Natalie heeft t dan nog enkele weken uitgeprobeerd, maar daar hadden de meesten van ons al geen trek meer in en besloten om hun geld terug te vragen. Dat was gelukkig wél goed geregeld. Wie heeft er nu al eens een methode gekocht die wél werkt?? En van die mobiele websites die te koop worden aangeboden. zou dat werken? De website wordt voor je gebouwd, je betaald alleen de domeinnaam en hosting kosten. Ik hoor t graag wanneer iemand dát al heeft uitgeprobeerd! Ook andere tips zijn erg welkom! Goeie blog, Natalie! Ik hoop nog veel van je te lezen.

 3. bas schreef:

  Heb je ook je geld teruggekregen? ik ben er nog steeds mee bezig.

  • Natalie Martijn schreef:

   Ik heb mijn geld terug gekregen binnen 24 uur via internetgeheimen. Ik had het betaald via Paypal, het is teruggestort via Paypal. Heb jij het programma gekocht via internet geheimen of direct via Rich W?

 4. Nicky Nies schreef:

  Ik heb de cursus internetgeheimen ook gedaan en ben er best wel tevreden over sta nu met een website op pagina 1 van google en heb hiermee 160 euro verdient maar dit programma laat ik dan wel zitten al is het idee wel goed als alles functies zouden werken dan zou het echt wel een goed softwareprogramma zijn geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *