Review: Mobile Samurai

Verdien $700 elke 40 minuten weer! Schreeuwde de titel in mijn inbox. Het was een mail van internetgeheimen. Dat klinkt goed, dacht ik. Ik schreef me in voor het webinar dat mij rijk zou maken.mobile samurai\r\n

Het veelbelovende webinar

\r\nRich W. heeft 10 miljoen dollar verdient in de laatste 3 jaar met het verkopen van mobiele websites. Hij heeft software ontwikkeld, Mobile Samurai, dat het vinden van klanten en maken van de websites super makkelijk maakt. Ik ben een webdeveloper en zie veel toekomst in mobiel internet. Het is zeker een goed idee. Rich geeft een demonstratie tijdens het webinar. Hij laat zien hoe de software werkt en vertelt hoe hij de mobiele sites verkoopt. \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Mobile Sniper X

\r\nMobile Samurai bestaat uit 2 delen software. Het eerste deel is Mobile Sniper X. Deze software verzamelt data. Je geeft een zoekopdracht en de software verzamelt de benodigde data. Bedrijfsnaam, emailadres, telefoonnummer, wel of geen mobiele website etc.\r\n

mobile sniper X

\r\nMet deze informatie kan je sales emails sturen naar bedrijven. Hierin verkoop je een mobiele website. De emails krijg je van Rich W. \r\n

Mobi Assembler Xtreme

\r\nHet tweede software deel van mobile samurai is Mobi Assembler Xtreme. Dit bouwt de mobiele website. Je vult wat velden in, klikt op opslaan en je hebt een mobiele website.\r\n

MobiAssemblerXtreme

\r\nRich zegt dat er een Mobile Samurai members area is met uitgebreide uitleg. Er is ook een helpdesk aanwezig voor al je vragen. Alles klinkt goed en ik schaf het product aan. Het kost €997 en er is een 30 dagen niet goed geld terug garantie. \r\n

Members area

\r\nIk ontvang een email met de link naar de Mobile Samurai members area. Ik hoef geen wachtwoord te gebruiken, ik kan er zo in. Niet zo professioneel. Eenmaal aangekomen in de members area is het erg leeg. Er is een welkomst video, je kan de software programma’s downloaden en er staan wat “swipe emails” klaar. Ik ben teleurgesteld. \r\n

Mijn test

\r\nToch begin ik met goede moed. Het is duidelijk een nieuw programma, ik probeer het gewoon. Mobile Sniper X werkt goed. Binnen een paar minuten heb je een email lijst met alle informatie die je nodig hebt om de mobiele site te verkopen. Dan test ik Mobi Assemble Xtreme. Niet alle functies werken. Dat is erg slordig. Maar binnen 5 minuten heb ik een mobiele website gemaakt. Ik zet hem online en bekijk of het verder werkt. Helaas! Er zijn allerlei functies die het niet doen. De blog link werkt niet. Je kan de call me functie niet gebruiken en nog meer van dat soort dingen. \r\n

Klantenservice

\r\nNog steeds niet uit het veld geslagen neem ik contact op met de helpdesk. Ik stuur een “ticket” in met al mijn vragen. Geduldig wacht ik af… Na een aantal dagen is er nog geen antwoord, ik neem nogmaals contact op met de helpdesk. Tevergeefs, ik krijg geen antwoord. Er wacht mij wel een verrassing in de members area. Het is ineens volledig gevuld met video’s, veel voorbeelden, swipe emails en bonussen.Ik bekijk de video’s. Daarin worden de meeste vragen beantwoord. Ik maak nogmaals een mobiele website. De software werkt beter dan eerst, maar de functies doen het nog steeds niet allemaal! \r\n

Conclusie

\r\nNa 2,5 week hard werken, proberen de klantenservice te bereiken en zelf sleutelen aan de code heb ik er genoeg van! Het idee is geweldig en daar zal ik ook zeker mee verder gaan. De software en beloofde begeleiding is uitermate slecht. Naar mijn mening oplichting. Schaf dit product NIET aan!Ik heb mijn geld terug gevraagd via de klantenservice van internetgeheimen. Die antwoorden gelukkig wel. Helaas nemen zij geen enkele verantwoordelijkheid voor het slechte product wat ze promoten. Het geld stond binnen 24 uur weer op mijn paypal rekening. UPDATE:De ontwikkelaar van dit programma is Kieran Gill. Het zegt al heel wat dat hij niet zijn eigen naam heeft gebruikt voor dit programma…Wil je tips ontvangen over plugins en software die WEL goed werkt? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Klik hier voor meer reviews.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

7 gedachten over “Review: Mobile Samurai”

 1. Hoi, Ik kwam dit product ook tegen via internetgeheimen en ik zie dat je niet tevreden bent.\r\nJammer want het lijkt mij ook een goed idee. Kun je mij die backend link mailen? jij zegt dat het niet goed beveiligd is, dat wil ik wel eens meemaken. Websites maken is ook iets wat ik graag doe. Welke sites heb jij zoal gemaakt? Goeie blog! Patrick

  Beantwoorden
  • Hoi Patrick, \nHet is zeker een goed idee maar dit product is niet de manier om mobiele sites te maken. Ik mail je de link naar de mebers area niet, want dat zie ik als stelen. Het blijft toch een product wat verkocht wordt. Ook al is het een heel slecht product.

   Beantwoorden
 2. Hallo! Net zoals Natalie was ook ik bij t webinar aanwezig. Echt rázend enthousiast was ik ver de samurai. Helaas, werkte er inderdaad niets naar behoren. Gelukkig, door een fout van JP of Rich, kreeg ik alle e-mailadressen erbij geleverd van diegene die de samurai gekocht hadden. Zo’n 34 stuks. Heb toen een algemeen mailtje geschreven en kreeg al snel super veel reacties. Helaas allemaal ook ontevreden kopers. Natalie heeft t dan nog enkele weken uitgeprobeerd, maar daar hadden de meesten van ons al geen trek meer in en besloten om hun geld terug te vragen. Dat was gelukkig wél goed geregeld. Wie heeft er nu al eens een methode gekocht die wél werkt?? En van die mobiele websites die te koop worden aangeboden. zou dat werken? De website wordt voor je gebouwd, je betaald alleen de domeinnaam en hosting kosten. Ik hoor t graag wanneer iemand dát al heeft uitgeprobeerd! Ook andere tips zijn erg welkom! Goeie blog, Natalie! Ik hoop nog veel van je te lezen.

  Beantwoorden
  • Ik heb mijn geld terug gekregen binnen 24 uur via internetgeheimen. Ik had het betaald via Paypal, het is teruggestort via Paypal. Heb jij het programma gekocht via internet geheimen of direct via Rich W?

   Beantwoorden
 3. Ik heb de cursus internetgeheimen ook gedaan en ben er best wel tevreden over sta nu met een website op pagina 1 van google en heb hiermee 160 euro verdient maar dit programma laat ik dan wel zitten al is het idee wel goed als alles functies zouden werken dan zou het echt wel een goed softwareprogramma zijn geweest

  Beantwoorden

Plaats een reactie