Email marketing voor dummies

email marketingMet deze titel denk je vast dat je allerlei goede email marketing tips krijgt. Tips die de “dummie” op weg helpen. Helaas moet ik teleurstellen, in dit verhaal ben ik de dummie. En ik kan je vertellen, nieuwe dingen leren is frustrerend! \r\n

Cursus

\r\nIk doe een cursus. In deze cursus leer ik over het opbouwen van een email lijst, email marketing en verschillende manieren om traffic te genereren. De snelste en meest effectieve manier om meer bezoekers te krijgen is door te adverteren. Daar leer ik dus over. \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Social media

\r\nSocial media kan ik mee uit de voeten. Daarin moet je jezelf zijn. Daarmee spreek je mensen aan. Dan willen ze je volgen en je artikelen lezen. Social media is een voorbeeld van “gratis” bezoekers. Het verkrijgen van gratis bezoekers is een langzaam proces. Heb je haast? Adverteer! \r\n

Adverteren

\r\nAdverteren vind ik persoonlijk erg moeilijk. Het lijkt niets op social media. Social media gaat om jezelf zijn. Adverteren kan je het beste vergelijken met acteren. En ik ben een hele slechte acteur…Het gaat als volgt: je adverteert een site waarop je een email lijst opbouwt. Vervolgens moet je iets met de email lijst gaan doen. Email marketing. \r\n

Schrijven voor email

\r\nNog zoiets waar ik nog veel moet leren. Je moet heel anders schrijven in een email dan op een blog. Je moet stappen gebruiken in je “marketing email”. Het AIDA model: Attention, Interest, Desire, Action. AAAAAAHHHHHHHHHH! Zoals ik al zei, nieuwe dingen leren is frustrerend! Ik ben leergierig, maar ook heel erg ongeduldig. Lees hier over in mijn blog de ongeduldige starter. Hopelijk kan ik over een tijdje een “echte” blog post email marketing voor dummies schrijven. Boordevol goede tips en tricks.  Voor nu moet ik geduldig zijn en oefenen oefenen oefenen… Heb je tips voor mij om mijn email marketing techniek te verbeteren? Ik hoor ze graag!

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie