You may also like...

4 reacties

 1. Jan Ceulemans schreef:

  Hoi Natalie, Er zijn twee dingetjes: \r\n1) Ik zou toch ook zeker nog spreken over het belang van autoresponders die je kan koppelen aan je email-lijst. Dat, toch niet onbelangrijke onderdeel mis ik hier. 2) Het kopen van clicks of het kopen van soloads heeft nauwelijks zin als ik eerlijk mag zijn. Ik heb dat ook uitgebreid uitgetest bij verschillende grotere aanbieders maar het leverde nooit iets op. Ja, in theorie is het een methode. De praktijk leert anders. Dan ben je veel beter af met wat jij al doet, namelijk aandacht vestigen via social media. 🙂 Jan

  • Natalie schreef:

   Bedankt voor je reactie Jan,\nAutoresponder is ook belangrijk. Ik zal mijn artikel over autoresponders koppelen aan dit artikel.\nPersoonlijk heb ik wel successen behaald met het kopen van solo ads. Je moet weten bij welke aanbieders je je solo ads inkoopt. Je hebt wel gelijk dat de kwaliteit van de lijst vele malen beter is als je een naam opbouwt en mensen via social media krijgt. Dit is wel een langzaam proces. Solo ads werken veel sneller.

 2. Maurice schreef:

  Hoi Natalie, Interessant verhaal. Ken jij solo ad providers die zich op Nederlands publiek richten? Ik kan ze nergens vinden. Maurice

  • Natalie schreef:

   Hoi Maurice,\nEr zijn geen Nederlandse Solo ad providers. Dit kan je alleen toepassen op de Engelstalige markt. In Nederland bouwt iedereen zijn eigen lijst vanaf nul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *