Massa mail mislukking

Als internet marketeer probeer ik vaak nieuwe dingen uit. Ik zie overal marketing mogelijkheden. De hele dag door. Zo ook een tijdje geleden. Een aantal weken geleden zag ik een advertentie voor het versturen van een massa e-mail. Dat zag er veelbelovend uit. Na het bekijken van de advertentie heb ik contact opgenomen met de adverteerder. Deze gaf direct antwoord. Na een aantal mails heen en weer besloot ik dat het een goed idee was om eens zo een massa mailing te proberen. Ik bestelde er 100.000 (het kleinste pakket) voor een mooi prijsje.\r\n

massa mail

\r\n \r\n

Het idee

\r\nMijn idee was om mijn win actie te promoten. Als dat resultaat levert, dan kan ik de mailing inzetten voor vele verschillende doeleinden. Ook kan ik het dan aanbevelen bij mijn collega marketeers. Ik had al wat collega’s mijn plan verteld en we keken met zijn allen uit naar de uitkomst van deze test. \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

De realiteit

\r\nDe massa mail zou verstuurd worden op dinsdag. Ik wachtte vol smart op de stroom met bezoekers naar mijn website. Maar die bleef helaas uit. Ik geef mensen altijd het voordeel van de twijfel en wachtte netjes woensdag af. Op woensdag gebeurde er ook niets… \r\n

Massa mail mislukking

\r\nToch maar een e-mail sturen naar de adverteerder. Geen antwoord. Weer een mailtje.. Geen antwoord.Zou toch jammer zijn als ik heb betaald voor niks?Een aantal dagen later kreeg ik een mailtje van de adverteerder: “Sorry ik was een paar dagen weg zie nu de mail pas.” Zie je wel, dacht ik bij mezelf. Niet meteen het slechtste verwachten. “Vanavond ben ik thuis dan stuur ik je de statistieken door.” Geen probleem, dacht ik. \r\n

Radio stilte

\r\nJa je kan het al raden: ik heb niks meer gehoord. Had er nog een mailtje achteraan gestuurd maar dat hielp niet. Jammer genoeg is deze test mislukt. In de internet marketing wereld zijn er vele mogelijkheden. Je weet pas of het werkt als je het uitprobeert. Ging de test goed? Doe het nog een keer. Zo kan je je campagnes steeds groter maken, opschalen. Werkt het niet? Jammer. Probeer weer iets nieuws. Dit is een goed voorbeeld van een idee wat niet werkte. Natuurlijk vind ik het jammer dat ik mijn geld voor niets heb uitgegeven. Maar ik heb er een wijze les aan overgehouden. Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat het ook!

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

4 gedachten over “Massa mail mislukking”

  1. Hoi Natalie, Het is niet jouw schuld. Ik ben ook opgelicht voor €729 voor een spiegel reflex camera. En internet cursus achteraf alleen voor de Amerikaanse markt Bij LOI gecertificeerd bedrijf Leidse onderwijs instelling. Afval pillen van DUTCH PHARMA alleen proef pakket besteld. Staat in de algemene voorwaarde dat je dan voor 1 jaar een abonnement moet nemen. Ook daar door een CERTIN incassa buro met brieven en e-mails. Allemaal OPLICHTERS. http://www.opgepastopinternet.nl http://www.klachtenkompas.nl Ik hoor van je. Edwin Rosenquist

    Beantwoorden

Plaats een reactie