3 reacties

 1. quincy schreef:

  Ik heb het gevoel dat je goed bent gaan zitten voor dit artikel. Waardevol geschreven, thanks for sharing

 2. quincy schreef:

  Als toevoeging op mijn bovengenoemde mail ben ik wel benieuwd waarom je de voorkeur geeft aan Getresponse boven Aweber of I- Contact. Groet, Quincy

  • Natalie schreef:

   Hoi Quincy, Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar GetResponse omdat het simpel werkt. In Aweber werk je nog veel met codes (en ik heb geen goede ervaringen met de klantenservice gehad, maar dit schijnt normaal wel goed te zijn). In GetResponse is alles heel visueel. Drag and drop, en dan ook ├ęcht drag and drop. Ze hebben een live chat functie voor klantenservice, ik word altijd snel en goed geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *