5 reacties

 1. Mireille schreef:

  Hoi Natalie, Kan je bij het percentage van de CTR ook zeggen wanneer je het goed doet?? Net zoals je aangeeft dat je bij een open rate van 35% tot 60% goed bezig bent. Groeten,\r\nMireille

  • Natalie schreef:

   Hey Mireille,\n\nHet is geen exacte wiskunde. Het verschilt per markt, de grootte van je lijst, de band die je hebt met je lijst.\nIk zou zeggen dat een CTR va 25% goed is, maar dat verschilt echt heel erg.

   • Sybje schreef:

    Hoi Nathalie en Mireille, Zelf heb ik ervaren dat een ctr van 2 procent gemiddeld is voor een website. Qua mailing list weet ik het nog niet goed genoeg. 25% vind ik wel erg veel of bedoel je 25%van de mensen die de e-mails lezen? Want dan krijg je de volgende som ,100 gestuurde e-mails, 40% opent de email (40 mensen) en daarvan klikt 25% op de link. In totaal klikken er dan tien mensen, dat maakt 10% van het aantal abonnees. Groeten

 2. TheoHerbots schreef:

  Hey Natalie, Ik heb jouw website eens bekeken, in één woord typisch vrouwelijk. Alles straalt het Yinge karakter van een vrouw uit; Kleuren, lay-out, het typsich vrouwelijke dat deze harde, zelfs agresieve wereld van netwerkmarketing uitstraalt. Blijf dit behouden, dit is wat deze wereld “nodig” heeft. Ik krijg nog regelmatig allerlei mail binnen van vrouwen in de netwerkmarketing, maar allen die de vrouwelijke uitstraling hebben verloren en het Yange, mannelijke hebben overgenomen om zich te handhaven in deze harde mannenwereld. Jij brengt net datgene dat deze wereld nodig heeft en met jouw kennis en dan nog met iemand als Mike aan jouw zijde, ben ik er zeker van dat jij in de toekomst deze wereld positief zal beïnvloeden. Ikzelf kon begin vorig zomer amper een mailtje verzenden, maar door tegenslagen waar ik geen invloed op had, ben ik in zware financiële problemen terechtgekomen en ik zie momenteel maar een uitweg meer om hier uit te komen en dat is via Netwerkmarketing, ook zal ik hier nog heel veel moeten studeren (maar dat doe ik nu net graag). Alvast dit, zodra ik deze financiële problemen overwonnen heb, zal ik me zeker bij jullie laten inschrijven (als er dan nog plaats is tenminste), om bij jullie verder te studeren. Groetjes, Theo Ps. als dank voor deze prachtige gratis tips, ga ik in het we iets speciaals voor jou doen. Je zult nog wel zien wat, dat blijft voorlopig geheim. Groetjes aan Mike (en ook aan Casper als je nog contact met hem hebt, en breng hem dan ook de groetjes over van Karin Schouten, hij weet wel over wie ik het heb)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *