11 reacties

 1. Quinna schreef:

  Mooie post, vanuit het hart geschreven. Ik denk dat het evenement waar je heen gaat een prima manier is om even te sparren met like minded people om weer even “wakker” te worden geschut. Q

 2. Jonathan schreef:

  Hallo Natalie, Misschien wel gewaagd een bericht hier te plaatsen. Ik ben nr 2 zie ik.\r\nJij hebt je doel bereikt en ge emigreerd. Ik wil dit ook al jaren en zit nog hier. Telkens door geldgebrek niet mogelijk en zit nu helemaal op de bodem. Ik doe mijn uiterste best om een online business van de grond te krijgen, waardoor ik ook overal ter wereld aan mijn busines zou kunnen werken. De ultieme levensstijl die jij ook hebt.\r\nJe hebt dit doel nu bereikt en weet ook hoe je dit van A-Z bereikt hebt.\r\nMogelijk is dit een goed onderwerp voor jou waar je andere bij kunt helpen, want vanuit eigen ervaring weet je de weg om je doel te bereiken.

 3. Loura schreef:

  Hallo Natalie,\r\nHerkenbaar, ook ik zat voor een lange tijd in het buitenland, als expat. De voorbereidingen, je business, afscheid nemen van alles wat zo gewoon was. Even een bakkie hier en daar doen, dingen die je nu mist. Heel normaal dat je nu even in een now flow bent, natuurlijk om aan een ander tempo te wennen van dit andere land. Even inzinken omdat je even niets meer moet, alles is nu immers perfect geregeld……….\r\nMisschien is het een mooie uitdaging om hierin gewoon gelukkig en niet eenzaam te zijn, te leren ervaren.\r\nDaar ben je wellicht niet toe gekomen in die tijd van knallen, doorgaan, regelen en afscheid nemen. Jij wilde immers weg!!!!!!!!!!! Nu is het een prachtig moment om thuis te komen in jezelf en vandaar uit je passie weer te beleven.\r\nEen nieuw level, vanuit rust, vrije keus en genieten.\r\nIk wens je Happiness vanuit de grond van je hart.\r\nMet lieve groet, Loura

  • Natalie schreef:

   Wat een mooi bericht Loura! Je hebt helemaal gelijk, ik heb maanden naar dit moment toe geleefd. En dan de eerste weken hier, mensen ontmoeten papieren regelen, spullen voor het huis kopen. En dan ben je “gesetteld” niet dus… Ik zal zeker mijn best doen om te genieten van de kleine dingen. Om vanuit die rust weer wat te gaan doen (ookal ben ik heel ongeduldig en heel onrustig). Dit blog schrijven heeft me al weer wat verder geholpen. En jouw advies nog meer!

 4. Sander schreef:

  Hoi Natalie! Wat een mooi artikel!\r\nKom op meid! Probeer elke dag een stapje terug in de goede richting te zetten. En bekijk vooral ook naar wat je al bereikt hebt! Dat is al helemaal TOP natuurlijk! \r\nSander

 5. Wilbert schreef:

  Hallo Natalie, Lekker om zo te zeggen wat je hart je ingeeft. Logisch dat de verwarring een beetje toeslaat. Je doel bereiken is niet zomaar iets! Het leven geeft je daarom tijd om alles op een rijtje te zetten, weg te gooien wat je niet meer nodig hebt, zodat er weer plaats is voor creativiteit. Je zit op een zonnig eiland. Laat de wind en de zon hun werk doen. (ik spreek uit ervaring) en op een dag zul je een nieuw doel hebben, je power hervinden en er weer voor gaan. Geniet intussen van de tijd van rust die je krijgt en geniet ! Je leeft alleen NU ! Wilbert

  • Natalie schreef:

   Wilbert wat een prachtige reactie, hartelijk bedankt. Zo had ik het nog niet bekeken: tijd om weg te gooien wat niet meer nodig is. Daar zal ik aan denken als ik weer met mijn ziel onder mijn arm loop. Dat ik tijd nodig heb om weg te gooien wat ik niet meer nodig heb en plaats te maken voor creativiteit. Dat geeft de lege momenten toch weer een doel 😉

 6. Wilme schreef:

  Lieve Natalie, Wat mooi dat je zo open vertelt hoe je nu even op de onderste tree van je trap naar boven zit. Zo begrijpelijk. Je gaat natuurlijk weer omhoog, want daarvoor is het een trap. Eerlijk gezegd voel ik, omdat ik aan iets nieuws ben begonnen en me nog niet zeker voel, dat ik naast je zit op die onderste tree. Wat Wilbur zei is en goed advies. Jouw bericht komt voor mij net op tijd. We gaan het gewoon redden. Heel veel succes, geluk en liefde toegewenst! ×××

 7. André Gussekloo schreef:

  Mooi artikel en een herkenbaar verhaal. Doet me een beetje denken aan de situatie toen Marta en ik op een tropisch eiland een villa huurden. Klik op mijn naam om de link naar het artikel daarover te volgen. Samengevat had ik mijn doel bereikt en was ik ineens alle ambitie kwijt. En daar is niets verkeerds aan! Het leven met de dag is heerlijk en dat ondernemersvuurtje wordt echt wel weer aangewakkerd (vooral wanneer het geld opraakt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *