Is de online droom nu echt zo mooi als dat het lijkt?

Aangezien velen zo positief reageerden op mijn persoonlijke blog van een aantal dagen geleden heb ik besloten om er nog een te schrijven. In de afgelopen 3,5 jaar heb ik mijn business opgebouwd tot waar het nu is. Ik doe aan affiliate marketing, product creatie en coaching. Afgelopen maanden ben ik begonnen met het verkopen van fysieke producten online. Dit laatste is een heel nieuw avontuur waar ik te zijner tijd meer over ga delen.\r\n

Het prille begin

\r\nVanuit het niets heb ik mijn business opgebouwd. Ik ben begonnen met het vergaren van gratis verkeer, zoals velen dat doen in de eerste stappen online. Al snel ben ik over gegaan naar adverteren, daar zit toch de grootste groei potentie in. In de eerste maand dat ik adverteerde was mijn budget 20 euro per maand. Ik heb die maand een winst gemaakt van 300 euro. Daar was is superblij mee en heel trots op. De maand erna kon ik 40 euro spenderen aan advertenties. En zo zorgde ik ervoor dat ik elke maand een iets groter budget had om mee te adverteren. Binnen 6 maanden nadat ik ben begonnen met adverteren heb ik mijn omzet uit laten groeien tot een full time inkomen. In het begin kon ik er net van leven en op den duur kon ik langzaam mijn schulden afbetalen en steeds meer op reis samen met mijn dochter. Mijn ultieme droom was om te gaan wonen op Aruba. Helaas bleek het erg moeilijk om een vergunning te krijgen en ging ik op zoek naar een vervangende plek waar ik mijn dochter wilde opvoeden. Dat is dus Lanzarote geworden. Deels omdat ik altijd al graag in Spanje wilde wonen en deels omdat mijn zusje al 2 jaar op Lanzarote woonde.wonen op Lanzarote\r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

De grote verhuizing

\r\nNu is het dus zover, mijn dochter en ik wonen op Lanzarote. Hoe ziet ons leven er nu uit?We wonen in een mooi huisje met een grote tuin. Ik heb een kantoor ingericht vanwaar ik ga werken. Langzamerhand leren we mensen kennen en horen we bij de gemeenschap. Het plaatje ziet er van buitenaf perfect uit. Nu nog even de innerlijke rust zien te vinden…thuiswerk kantoor\r\nSinds een aantal weken gaat mijn dochter naar school. Maandag tot vrijdag van 8.30 tot 13.25 Dit geeft mij mooi de tijd om aan mijn business te werken. Ook geeft dit een ritme in mijn dag. Ik moet opstaan om haar klaar te maken voor school. Dit verplicht mij om de dag te beginnen. Bij de tijd dat ik thuis ben va haar weg brengen ben ik al 1,5 uur wakker en ga ik niet meer terug mijn bed in. Er zijn voordelen en nadelen aan het werken vanuit huis. De voordelen zijn dat je je eigen tijden kan indelen en altijd bij je kinderen bent. De nadelen zijn dat je jezelf aan het werk moet zetten. Niemand doet het voor je. Dit geldt niet alleen als je pas net begint, dit is net zo hard waar wanneer je al een succesvolle business hebt opgebouwd. Je klanten hebben er geen boodschap aan dat je er nu even niet zo een zin in hebt. Dat is best pittig.\r\nSettelen op LanzaroteMaar ik ga vooral door. Ik hou niet van mensen die klagen en opgeven. Doe altijd je best, dan kom ook jij er wel. Wat je droom ook is. Falen bestaat niet, alleen opgeven. Meld je aan voor de 3-daagse gratis training over het opbouwen van een online business. Daarin vertel ik je mijn gehele verhaal hoe ik van niets naar een riant inkomen online ben gegaan. En vooral hoe jij dit ook kunt realiseren.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

3 gedachten over “Is de online droom nu echt zo mooi als dat het lijkt?”

 1. Bedankt Natalie voor je verhaal. Ik ben wel nieuwsgierig waar je dan precies bent begonnen met adverteren, is dat Facebook of Twitter? Zo ja, kun je daar dan ook even een blog aan wijden? Dus laat maar zeggen: ”Adverteren voor mensen met een klein budget”. Het adverteren via internet begrijp ik niet zo goed, een eigen website is duidelijk.

  Beantwoorden
 2. Iedereen kan online succes hebben, je moet alleen wel doorzetten. In het begin kan het behoorlijk irritant zijn om alles een beetje lopend te krijgen. Voordat je echt goede bezoekersaantallen hebt ben je wel even wat tijd kwijt. Maar daarna is het zeker lonend!

  Beantwoorden

Plaats een reactie