You may also like...

7 reacties

 1. Robert schreef:

  Hoi Natalie, ik wil er nog 1 aan toevoegen: Tijd!\r\nIk ben al jaren bezig met IM. Bakken geld heeft het me gekost,\r\nEn eerlijk is eerlijk motivatie en mindset speelt ook natuurlijk. \r\nDoor mijn werk als chauffeur ( lange dagen van s morgens vroeg tot s avonds laat) \r\nen een druk gezinsleven schiet alles er bij in.\r\nTime is my enemy

  • Jaap schreef:

   Wat is dit cashtrechters,spreekgeld,altijdondergoed.nl en nog veel meer geprobeerd allemaal onduidelijke instructies,het lijdt allemaal tot één grote teleurstelling Ik vermoed dat het allemaal oplichterij is of dommigheid van mij.Ik kan ook geen goede begeleiding vinden.Wat is hierop Uw visie.?????????

   • Natalie schreef:

    Beste Jaap,\n\nNiet alles wat niet lukt is oplichterij. Dat gezegd hebbende zijn er ook echt slecht cursussen op de markt. Mijn advies is om altijd ergens te vragen of een cursus echt goed is of niet. Je kunt mij hier een mail voor sturen bijvoorbeeld op [email protected] Ik zal je dan vertellen wat ik weet van de cursus en de eigenaar en of ik het aanraad of niet. Het kan natuurlijk voorkomen dat ik het niet ken, dan kan ik je helaas niet verder helpen.\n\nCashtrechters is naar mijn mening een goede training. Het kan zijn dat je de uitleg niet geheel begrijpt zoals het wordt uitgelegd in de video’s. Wanneer de video’s niet genoeg zijn en je maar geen resultaten behaald dan is de beste oplossing om een mentor uit te kiezen. Iemand die al het succes heeft behaald wat jij graag wilt behalen. Van een mentor kan je snel leren omdat je niet dezelfde beginnersfouten hoeft te maken als iedereen. Ervan uit gaande dat je exact doet wat je geleerd wordt.\n\nMijn advies: onderzoek of een cursus juist is voor jou. Nadat je hebt bepaald welke cursus je gaat volgen, Volg je de geleerde methode 4 maanden op en geef niet op!

 2. Dominique schreef:

  Hoi Nathalie, Aan de ene kant ben ik het met je eens dat visualisatie van het doel dat je wil bereiken heel motiverend kan werken. Aan de andere kant kan dit voor veel startende internet ondernemers een valkuil vormen aangezien ze zich hierdoor overweldigd en verlamd gaan voelen. Als je te veel naar de top van de berg start, kan het zijn dat je te geintimideerd gaat zijn en je gaat opgeven. De oplossing is om je te focussen op de eerstvolgende stap, de eerstvolgende taak die je moet verrichten. Groet,\r\nDominique

 3. Jaap schreef:

  In de eerste plaats hartelijk dank voor je uitleg.Als ik niet vervelend ben heb ik nog enkele\r\ndingen waar ik misschien wat aan heb.Ten eerste ben ik 68 jaar dus hoef ik geen BAKKEN \r\nmet geld te verdienen.Een mentor is een goed idee maar hoe kom ik daaraan,want de uitleg bij underwearmiljonair.nl en spreekgeld zijn zoals ik al heb aangegeven voor mij onduidelijk.\r\nZou ik misschien beter met magische emails kunnen gaan doen en blijven de kosten daarvoor tot 37 Euro beperkt of komen er nog meer kosten bij zoals ik al eerder heb meegemaakt.\r\nGr Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *