Waarom zou je boeken lezen?

Op school begin je er al mee, boeken lezen. De een vindt het heerlijk en kan helemaal verdwijnen in een boek en de ander vindt er niks aan.boeken lezenOngeacht je mening over het lezen van boeken, is het zeker goed voor je. Door een heel boek te lezen oefen je je concentratie. Lees boeken over zelfontwikkeling en het ontwikkelen van je skills en je leert er ook nog van op een leuke manier!In de komende video vertel ik je wat over het lezen van boeken en welke boeken ik zelf laatste heb besteld. Persoonlijk lees voor allerlei redenen. \r\n

Waarom boeken lezen?

\r\nEén reden om te lezen is om mijn skills te verbeteren. Ik lees boeken over het schrijven van goede advertentie teksten bijvoorbeeld. Ook lees ik over de conversie op websites, sales funnels en split testen. Een andere reden om te lezen is voor zelfontwikkeling. Ik lees hoe andere mensen hun leven en bedrijven hebben opgebouwd in biografieën. Ook lees ik boeken die je leren hoe je succesvoller kan zijn in je business en in je leven. Dit soort boeken geven handzame tips en inzichten die je kan toepassen in je dagelijks leven. De laatste reden om boeken te lezen is ter ontspanning. Ik ben een groot van van de Shopaholic boekenserie van Sophie Kinsella. Wanneer het nieuwste boek uitkomt, koop ik het boek en ga ik heerlijk lezen. Ik kan daar echt van genieten. Andere boeken die ik leuk vind om te lezen zijn de verhalen van Dan Brown. Super spannend en geschreven met hoge intelligentie.\r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Boeken tips

\r\nZelfontwikkeling boeken die ik persoonlijk aanraad:\r\n

\r\nDe boeken die ik noem in het filmpje:\r\n

\r\n Graag hoor ik welke boeken impact hebben op jouw leven. Laat de titel van het boek achter in de reacties onder dit artikel

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

1 gedachte over “Waarom zou je boeken lezen?”

  1. Hoi Natalie, Mijn boeken zijn. Winst.nl Eelco de Boer, De magie van succesvol denken en De kracht van groot denken David J. Schwartz wereld bekende Amerikaanse Psycholoog, Waarom we willen dat je rijk wordt- Donald Trump en Robert Kiyosaki , Denk groot word rijk , Napoleon Hill. en Click Verleiden op internet – Aartjan van Erkel\r\n.

    Beantwoorden

Plaats een reactie