Waarom je vandaag nog moet bloggen + ‘must-read’ tips!

jacko meijaardHet is een punt waar veel mensen mee worstelen; bezoekers naar je website krijgen. Een website opzetten is namelijk één ding, bezoekers krijgen is weer wat anders!Gelukkig zijn er een aantal manieren om een groot aantal bezoekers naar je website te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met Google AdWords (je website betaald bovenaan in Google), PPV of artikel marketing. Mensen die mij kennen weten dat ik de bovenstaande manieren niet gebruik, en dat ik mij voornamelijk bezig hou met zoekmachine optimalisatie; mijn website zo inrichten en aanpassen dat ik gratis bezoekers uit Google krijg. Hoe ik dat doe? Simpel! Door regelmatig te bloggen!\r\n

Maak van je website een ‘encyclopedie’!

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Veel mensen beginnen al te rillen als ze het woordje ‘bloggen’ horen of zien. Ze denken dan dat het veel, en vooral erg saai werk is. Maar wat veel mensen niet weten is dat je door te bloggen echt enorm veel bezoekers naar je website kunt halen. Google loves blogging!Door te bloggen komt er namelijk telkens nieuwe (relevante) content op je website. Je website wordt telkens groter, en wordt telkens toegevoegd van nieuwe informatie. Dit wordt telkens belangrijker, kijk maar naar de Google Panda en Google Penguin updates. Content = king. Als ik een nieuwe website opstart probeer ik elke dag een nieuwe blogartikel te plaatsen. Ik weet echter dat ik dit – in het begin – alleen voor mijzelf schrijf. Er komen dan namelijk nog geen bezoekers naar mijn blog. Je moet dit dan ook zien voor op lange termijn. Omdat ik (bijna) elke dag een blogartikel over een relevant onderwerp schrijf, groeit mijn website en gaat Google naar verloop van tijd (meestal een maand) opmerken. Hierdoor gaat Google mondjesmaat bezoekers naar mijn website sturen via de gratis zoekresultaten. Mijn website komt dan telkens hoger en hoger. Google krijgt namelijk steeds meer vertrouwen in mijn website. Ik schrijf regelmatig nieuwe content, waar de bezoeker écht wat aan heeft. Hierdoor maak ik van mijn website een ware ‘encyclopedie’ over dit onderwerp, en dat weet Google (en de bezoeker) zeer te waarderen!Het wordt steeds belangrijker om je website zo ‘menselijk mogelijk’ in te richten. Heeft de bezoeker wat aan je website? Dan zal Google dit belonen. Daarnaast wordt het ook telkens belangrijker dat je website constant wordt bijgewerkt met nieuwe informatie. Want, zeg nu zelf, lees jij liever informatie die geschreven is in 2002, of

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

lees je liever een artikel wat afgelopen week geschreven is en die inspeelt op de huidige samenleving/trends.Zeker op lange termijn ga je enorm veel profijt krijgen van bloggen. Misschien vind je het allemaal maar saai en als “veel werk” klinken, maar ik kan je vertellen dit het allemaal waard is. Ik zal je even laten zien wat bloggen voor mijn website Internet Succes Gids.nl qua bezoekers heeft opgeleverd:\r\n

Bezoekers Internet Succes Gids.nl

Je ziet dus dat dit een stijgende lijn aan bezoekers is en dat ik afgelopen zondag 26 januari 2014 zo’n 666 gratis bezoekers uit Google heb gekregen. Dit aantal loopt nu alleen maar op. Mijn doel is om over twee maanden dagelijks minimaal duizend bezoekers uit Google te halen. Let op: dit zijn dus bezoekers waar ik in principe niks meer voor hoef te doen, behalve te bloggen. Ik heb nog nooit iets aan linkbuilding of media buying gedaan! \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Tips voor het schrijven van een goede blog:

\r\n

\r\n

  \r\n

 • Schrijf in korte alinea’s; mensen vinden het irritant om grote lappen tekst te lezen op het internet
 • \r\n

 • Gebruik de Google Zoekwoord Planner om te kijken waar veel op gezocht word
 • \r\n

 • Maak gebruik van een zo’n korte mogelijke permalink; ik gebruik altijd alleen het zoekwoord
 • \r\n

 • Gebruik afbeeldingen en optimaliseer deze voor Google
 • \r\n

 • Gebruik kopteksten
 • \r\n

 • Gebruik interne links; maak een spinnenweb van je website!
 • \r\n

 • Maak je titels aantrekkelijk, zoals bijvoorbeeld: “5 redenen waarom je MOET bloggen!” en “Meer winst? Lees deze 5 geheime tips en verdien vandaag nog geld!”
 • \r\n

 • Schrijf goede, informatieve, relevante artikelen
 • \r\n

 • Maak gebruik van video; het invoegen van een YouTube video kan nooit kwaad!
 • \r\n

\r\nBegin vandaag met bloggen, en pluk daar straks dagelijks je vruchten van! Internet marketeer Jacko Meijaard is de eigenaar en oprichter van Internet Succes Gids.nl. Hierop blogt hij over internet marketing, zoekmachine optimalisatie en geld verdienen op het internet.Download direct mijn gratis e-book en ontdek hoe je kunt werken waar en wanneer je maar wilt

\r\n

\r\n

\r\n

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie