12 reacties

 1. Wilme schreef:

  Hi Natalie, Wat goed dat je voor jezelf gekozen hebt! En het is zo waar dat het de bedoeling moet zijn dat het leuk is waar je mee bezig bent. Ik wens voor je dat 2016 een waar minder spannend jaar wordt maar wel heel succesvol! ?

 2. martin schreef:

  Hi Natalie. Respect. Echt veel mensen kunnen hatelijk doen. En willen snel geld verdienen.\r\nNou wordt het ook vaak zo verkondigd natuurlijk. Ik kan alleen maar zeggen dat iedereen geld op het net kan maken. Maar er is geen druk op de knop methode. Het is hard werken. Ik ben vsnaf januari werkeloos en zal mij fulltime richten op internet.

 3. Gerard schreef:

  Beste Natalie Ik vind het leuk te horen dat het goed met je gaat ik ben ook nog steeds bezig om wat bij te verdienen maar het lukt me maar matig maar het komt wel goed denk ik Groetjes\r\nGerard een wat oudere vriend

 4. Luc schreef:

  Hey Natalie, Erg mooi om je wedervaren hier te vertellen, hoe je ondanks tegenslagen toch bereikt hebt wat je wilde bereiken. ik duim verder voor je. Veel succes op alle vlakken.\r\nLuc (Belgie)

 5. Corinne Tibben schreef:

  Hoi Natalie, Ik vind je een kanjer dat je al deze stappen hebt gezet. Het afscheid nemen van iets wat vertrouwd is, is nooit gemakkelijk. Super van je! Ikzelf zit op dit moment ook in een wijziging van business in wie en hoe ik de mensen help. Ik herken ook wel degelijk de negativiteit waar jij over spreekt. Dus ga ik andere mensen helpen. Ik hoop je nog weer eens live te ontmoeten. Groeten, Corinne

 6. Diana schreef:

  Hoi Nathalie, Wat je zegt over online geld verdienen is absoluut waar. Het is echt geen snel rijk methode en dat krijg je sommige mensen gewoon niet aan hun verstand gebracht. Ik vind het heel erg leuk dat je nieuwe business ook weer lekker gaat lopen en dat je nieuwe leven ook weer goed bevalt daar in Lanzarote. Het is je echt gegund! Ik en nog vele andere met mij denk ik zijn altijd heel blij dat jij je ervaringen met ons wilde delen. Ben echt blij voor je dat je bent echt geslaagd ondanks alle tegenslagen in je leven en ook op gezondheidsgebied. Een positieve instelling, doorzettingsvermogen en geduld worden altijd beloond zie je wel, maar het kost tijd en energie. Succes met alles! Veel liefs, Diana

 7. Alexander Verheijen schreef:

  T-shirts with an female touch ? Héél veel succes, plezier in het zaken doen en vooral zorgen voor een goed gevoel in je privé leven.\r\nAllerbeste groet, Alexander

 8. Willy schreef:

  Hallo Nathalie, Ben bij toeval op deze site terechtgekomen (Alhoewel : toeval bestaat niet). Vind het cool dat je eerlijk je ervaring hebt gegeven. Eerlijkheid duurt toch het langst. Wens jullie veel succes toe op Lanzarote, er zitten daar trouwens meer Nederlandse internetmarketeers. Zal daar dus wel een vruchtbare bodem zijn. Groeten, Willy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *