Waar is Natalie? De 2015 update.

De afgelopen maanden heb ik niets geschreven op het blog Expeditie Internet en ben ik op Facebook ook niet zoveel meer te vinden. Waar komt dit door? Waar ben ik nu mee bezig?Ik heb de afgelopen maanden een aantal e-mails ontvangen met de vraag waar ik ben. Wat ik nu doe en of ik een blog wil schrijven hierover. Het duurde een tijdje, maar hier is het dan.\r\n

\r\n

Underground

\r\nAfgelopen februari ben ik gestopt met mensen trainen in het geld verdienen online. Ik ben gestopt met bloggen en met mijn YouTube video’s. Ik ben helemaal underground gegaan. Ik verdien nog steeds mijn geld full time op het internet, maar niet meer in het oog van het publiek.Waarom is dit zo? Ik vind het zeker niet erg om mijn ervaringen te delen en mensen te leren om hun eigen business op te zetten. Er is alleen een heel groot minpunt wat steeds meer aan me ging knagen. Het merendeel van de mensen is ontzettend negatief. Ze willen zo min mogelijk doen en zo snel mogelijk geld verdienen. Als het ze niet lukt binnen 2 weken, dan ligt dit aan mij. Want ik leer het hen niet correct. Ik hou vast informatie achter. Er is zeker iets wat ik ze niet vertel. Het tegendeel is waar. Ik vertel iedereen dat het zeker mogelijk is om geld te verdienen online, maar dat je moet beginnen met bouwen. Hoe meer en hoe sneller je je business bouwt, hoe meer geld je ermee zult verdienen. Je moet ook exact alle stappen volgen die ik je vertel. Niet stappen overslaan, want dan werkt het niet. \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

20150521_163120

\r\n

Positiviteit

\r\nZelf ben ik een positief persoon, ik probeer overal het beste in te zien. Ik geloof ook in doelen stellen en dat je altijd je doel kunt behalen als je er meedogenloos op af gaat. Je zult prioriteiten moeten stellen en keuzes moeten maken. Je kunt niet alles hebben.Wil je extra geld verdienen online? Dan dien je hier ofwel geld ofwel tijd in te steken. En heel veel te leren. Als je wilt leren piano spelen dan heb je 10.000 uur nodig om er echt goed in te worden. Als je 8 uur per dag oefent, dan kost het je 3,5 jaar om de 10.000 uur te bereiken. Online geld verdienen kan je leren in een aantal maanden. Persoonlijk ben ik van 0 naar full time inkomen gegaan in 6 maanden. Dat is 7 dagen per week minimaal 8 uur per dag beulen voordat ik zover was. Ik begon ook daadwerkelijk met niets. In de eerste maand had ik 20 euro om te investeren., om je een idee te geven. \r\n

Lood in mijn schoenen

\r\nAfgelopen december ben ik samen met mijn dochter geëmigreerd naar Lanzarote. Dit was een hele grote stap voor ons. Ik heb er toen bewust voor gekozen om alle negativiteit uit mijn leven te bannen. Ik merkt dat ik met lood in mijn schoenen ging bloggen en hoofdpijn had nadat ik een YouTube video had opgenomen. Op een aantal fijne mails na waren de mails die ik ontving van mijn volgers vlak na mijn emigratie ronduit hatelijk. Ik ging in gesprek met een van mijn collega marketeers en die vroeg mij: “Waarom ben je je eigen bedrijf begonnen?” Dus ik zei: “ Zodat ik werk kan doen wat ik leuk vindt.” Toen vroeg hij me: “Vindt je je werk op dit moment leuk?”  Daar kon ik helaas alleen maar “nee” op antwoorden. Het hoge woord was eruit. Ik had compleet geen plezier meer in wat ik deed! Het moest dus anders. \r\n

Nieuwe business

\r\nAl ruim een jaar hield ik een platform wat Teespring heet in de gaten. Ik wilde graag beginnen met het verkopen van t-shirts online, maar ik wist niet hoe en ik wilde mijn complete focus erop leggen. Als ik iets doe dan doe ik het goed en zorg ik ervoor dat ik succesvol wordt. In Februari ging ik naar een evenement in London, dat was de kickstart van mijn Teespring carrière. Lees hier het blog wat ik daarover heb geschreven.We zijn nu 9 maanden verder. Ik focus me nu volledig op het verkopen van t-shirts. Het was best een moeilijk begin. Ik moest zoveel nieuwe dingen leren. Weer beginnen bij het begin, hard werken, veel uren, veel leren, veel testen en uitproberen tot je er goed in bent. Ik heb nog steeds het idee dat ik een groentje ben in de t-shirt en webwinkel business. Ik zit immers pas in mijn eerste jaar van fysieke goederen verkopen online. Dat is toch anders dan informatie producten en diensten verkopen. Je moet dingen net iets anders aanpakken. Ik heb het ondertussen goed onder de knie en zit diep in de Teespring community. Het is een hele fijne positieve community waarin mensen elkaar helpen. Marketeers gaan (over het algemeen) fijn met elkaar om en de klanten zijn superblij als ze hun shirt in de bus ontvangen.Teespring Lanzarote\r\n

Jaar van veranderingen

\r\nAl met al dus een jaar met vele veranderingen. Ander land, andere taal, andere cultuur, andere business, het was een hele kluif (lees hier het blog: doel bereikt, en nu?). Alles is nu op de rit. Ik ben geïntegreerd in mijn nieuwe land, spreek langzaam de taal een beetje, mijn dochter is hier helemaal thuis, heb nieuwe vrienden gemaakt en mijn nieuwe business loopt ook lekker.Wil jij ook leren hoe je geld kunt verdienen met het verkopen van t-shirts op Teespring? Bekijk dan deze Engelstalige cursus van Luuk en Dan. Het is volledig gratis voor jou (zij worden betaald door Teespring) en ze bieden geweldige support. Ik heb er persoonlijk superveel aan gehad. Nu ben je weer op de hoogte 🙂

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

12 gedachten over “Waar is Natalie? De 2015 update.”

 1. Hi Natalie, Wat goed dat je voor jezelf gekozen hebt! En het is zo waar dat het de bedoeling moet zijn dat het leuk is waar je mee bezig bent. Ik wens voor je dat 2016 een waar minder spannend jaar wordt maar wel heel succesvol! ?

  Beantwoorden
 2. Hi Natalie. Respect. Echt veel mensen kunnen hatelijk doen. En willen snel geld verdienen.\r\nNou wordt het ook vaak zo verkondigd natuurlijk. Ik kan alleen maar zeggen dat iedereen geld op het net kan maken. Maar er is geen druk op de knop methode. Het is hard werken. Ik ben vsnaf januari werkeloos en zal mij fulltime richten op internet.

  Beantwoorden
 3. Beste Natalie Ik vind het leuk te horen dat het goed met je gaat ik ben ook nog steeds bezig om wat bij te verdienen maar het lukt me maar matig maar het komt wel goed denk ik Groetjes\r\nGerard een wat oudere vriend

  Beantwoorden
 4. Hey Natalie, Erg mooi om je wedervaren hier te vertellen, hoe je ondanks tegenslagen toch bereikt hebt wat je wilde bereiken. ik duim verder voor je. Veel succes op alle vlakken.\r\nLuc (Belgie)

  Beantwoorden
 5. Hoi Natalie, Ik vind je een kanjer dat je al deze stappen hebt gezet. Het afscheid nemen van iets wat vertrouwd is, is nooit gemakkelijk. Super van je! Ikzelf zit op dit moment ook in een wijziging van business in wie en hoe ik de mensen help. Ik herken ook wel degelijk de negativiteit waar jij over spreekt. Dus ga ik andere mensen helpen. Ik hoop je nog weer eens live te ontmoeten. Groeten, Corinne

  Beantwoorden
 6. Hoi Nathalie, Wat je zegt over online geld verdienen is absoluut waar. Het is echt geen snel rijk methode en dat krijg je sommige mensen gewoon niet aan hun verstand gebracht. Ik vind het heel erg leuk dat je nieuwe business ook weer lekker gaat lopen en dat je nieuwe leven ook weer goed bevalt daar in Lanzarote. Het is je echt gegund! Ik en nog vele andere met mij denk ik zijn altijd heel blij dat jij je ervaringen met ons wilde delen. Ben echt blij voor je dat je bent echt geslaagd ondanks alle tegenslagen in je leven en ook op gezondheidsgebied. Een positieve instelling, doorzettingsvermogen en geduld worden altijd beloond zie je wel, maar het kost tijd en energie. Succes met alles! Veel liefs, Diana

  Beantwoorden
 7. T-shirts with an female touch ? Héél veel succes, plezier in het zaken doen en vooral zorgen voor een goed gevoel in je privé leven.\r\nAllerbeste groet, Alexander

  Beantwoorden
 8. Hallo Nathalie, Ben bij toeval op deze site terechtgekomen (Alhoewel : toeval bestaat niet). Vind het cool dat je eerlijk je ervaring hebt gegeven. Eerlijkheid duurt toch het langst. Wens jullie veel succes toe op Lanzarote, er zitten daar trouwens meer Nederlandse internetmarketeers. Zal daar dus wel een vruchtbare bodem zijn. Groeten, Willy

  Beantwoorden

Plaats een reactie