Natalie’s Vraag en Antwoord Vlog

Via de mail krijg ik vaak vragen opgestuurd. Veel vragen komen steeds terug dus ik heb besloten om hier een vraag en antwoord video van te maken.Een andere vraag die vaak voorkomt is “Waarom kost het geld om online geld te verdienen?”  Het antwoord geef ik je in dit artikel. In de video vertel ik over Internet Marketing product reviews. Ik maak reviews van producten en publiceer ze op dit blog, je kan ze hier vinden.Voor meer Product reviews, Internet marketing tips, motivatie tips en dergelijken verwijs ik je naar mijn YouTube kanaal.Vragen, opmerking of suggesties? Mail naar [email protected] of voeg me toe op Facebook

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

9 gedachten over “Natalie’s Vraag en Antwoord Vlog”

 1. Bij het bekijken van je video kwam ik eigenlijk prompt op volgende vraag: Hoe vindt je een passend onderwerp voor bijvoorbeeld affiliatie? In het verleden waagde ik mij aan affiliatie maar dat liep voor geen meter. Sinds kort ben ik over geheel andere onderwerpen beginnen schrijven en loopt affiliatie aardig. Het is dus duidelijk dat ik een match gevonden heb. Wat zou jij aanraden aan iemand om die zoektocht te beginnen? Mensen die pas beginnen struikelen volgens mij over twee verschillende zaken: enerzijds de kennis (zowel marketing, seo, verdienmodellen, …) en anderzijds een passend onderwerp.

  Beantwoorden
  • Marktonderzoek is een moeilijk onderwerp heb ik gemerkt. Terwijl het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn! De 2 grootste problemen waar men tegenaan loop is overvloed aan informatie en gebrek aan technische kennis. Ik raad aan om een coach te nemen die doet wat jij wilt bereiken. Je kan het beste leren van iemand die al succes behaald met hetgeen wat jij wilt doen.\nGroetjes Natalie

   Beantwoorden
 2. Hi Natalie, Best cool om eens een keer een video te zien met antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je hier ook een tekstversie van toevallig? Wat ik me afvroeg, wat vind jij van de betrouwbaarheid van “productreviews”, met name in de internet marketing community? Moeten we als consument altijd vertrouwen op datgene wat er in een review vermeld wordt? Worden we soms niet bewust op het verkeerde been gezet omdat er door er voor de auteur/blogger/reviewschrijver een financieel gewin aan zit? Of zou je juist, als het een positieve review betreft – dan gelijk moeten gaan kopen? Met name in het geld verdien wereldje, denk aan ‘miljonairsmodel’, zijn er zoveel webmasters, bloggers, etc. die positief zijn over dit product, terwijl er op veel websites ook wel weer negatieve verhalen de ronde doen. Dus hoe weet je of een review betrouwbaar is? Graag jouw visie hierop, waarvoor dank.

  Beantwoorden
  • James, reviews zijn zeker niet altijd betrouwbaar. Ik raad je altijd aan om er meerdere te lezen en te kijken naar wie het heeft geschreven. Om mezelf als voorbeeld te nemen: ik promoot niet alles wat los en vast zit. Schrijf ook negatieve reviews. Lees de bekende review sites, http://www.internetmarketingweblog.nl/ en ppreviews.nl en Expeditie Internet natuurlijk :)\n\nVan de video heb ik geen tekst versie. Soms maak ik video’s en soms schrijf ik tekst. Allebei is te veel werk voor me. Dit blog is een gratis service die ik bied. Ik moet ervoor zorgen dat ik dit kan blijven doen, dus zoveel mogelijk tijd besparen.\n\nGroetjes Natalie

   Beantwoorden
 3. Hi Natalie, goed punt, dank je. Dus je zegt dat de reputatie van een “reviewschrijver” de belangrijkste factor is in hoeverre een review betrouwbaar is. Het is jammer dat de gemiddelde internetgebruiker (die zich niet met blogs/reviews etc. bezighoudt) toch vaak te goedgelovig is. Ze googlen dan bijv. op “ervaringen [productnaam]”, zien overwegend positieve reviews en besluiten daarop een aankoop te doen. Gelukkig is Google bezig met “authorship” en dat soort dingen, zodat betrouwbare reviews van eerlijke mensen sneller bovenaan kunnen komen te staan.

  Beantwoorden
 4. Hoi Natalie, te gek die video, zit nu naar je te kijken, ben in zee gegaan met Erik, social media miljonair en heb het aangeschaft een compleet set nou nog ff op de rails zetten. en ben ook met Juri bezig.\r\ngroetjes

  Beantwoorden
 5. Ha Natalie, Leuk dat je dit doet, maar je spreekt jezelf een beetje tegen ben ik bang… In je video heb je het over Juri Muileboom, (die ik persoonlijk een pruster eerste klas vind). Je zegt dat je hem promoot omdat hij OOk goed is in wat hij doet. Daarmee diskwalificeer je jezelf behoorlijk. Temeer, omdat je daarna in de comments PPreviews.nl aanraadt als bron voor goede reviews. En laat daar nu juist een behoorlijk slechte review over deze meneer staan, waarin hij een hele sneue kant van zichzelf laat zien. Ik ben benieuwd naar je reactie en ik hoop dat dit bericht door de keuring komt. Zo ja, dan waardeer ik je eerlijkheid en lef. Zo niet, dan zegt dat genoeg denk ik… Veel succes met je internet avontuur!

  Beantwoorden
  • Beste CPA eindbaas (waarom schrijf je geen reactie met je echte naam?),\n\nDe link heb ik uit je reactie verwijderd. Persoonlijk vin dik dat Juri goede software maakt die je online business goed kan automatiseren. Daar blijf ik achter staan. Ongeacht dat er een slechte review is geschreven.\nPPreviews zag ik altijd als goede bron, maar ik zie dat de laatste tijd iedereen erop wordt afgebrand. En daar ben ik het niet mee eens. Je mag natuurlijk je mening hebben en je moet zeker niet alles alleen positief beoordelen, maar het meerendeel afbranden is ook weer het andere uiterste. Maar goed dat is mijn persoonlijke mening.\n\nIeder zijn eigen mening, dat maakt deze wereld juist zo interessant.

   Beantwoorden

Plaats een reactie