De wondere wereld van het internet

Ik ben Natalie, 30 jaar oud en blog over mijn reis als beginnende internet ondernemer. Hier is mijn verhaal. In het jaar 2000, ik was pas 17 jaar, begon ik aan de opleiding Hogere informatica aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb de opleiding welgeteld een heel jaar volgehouden (wel cum laude mijn propedeuse behaald). Toen ging ik de opleiding Vormgeving en Ontwerp van Interactie volgen, hier heb ik het 2ejaar afgerond. Ik vond het wel interessant, maar er miste iets. Ik was er goed in, maar vond het niet echt leuk. Dus ik stopte ermee.natalie israelToen begon het reizende leven. De wereld over en doen waar ik zin in had. Ik heb voet gezet op (bijna) alle continenten op aarde. Ongeremd geleefd, een heerlijkheid. Maar ja dat kan niet eeuwig zo doorgaan. Op een bepaald moment besefte ik: ik moet iets opbouwen voor de toekomst. Dus hier ben ik, 30 jaar oud en moeder van een dochter. Na een complete informatica stop van ruim 10 jaar, ga ik toch terug naar waar ik begon. Ik maak de cirkel rond. Ik duik opnieuw in de wondere wereld van het internet. En oh wat is het veranderd! Ik ben in een compleet nieuwe wereld terecht gekomen. Maar wat ik toen kon, kan ik nu ook! Ik ga het allemaal (opnieuw) leren, websites bouwen, een webwinkel starten, e-mailmarketing en nu ook: bloggen…Had ik toch best goed uitgekozen met mijn 17 jonge jaartjes.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie