Novosite is een cms

Het beginIk duik erin. Ik ga het weer doen.. Hoe moest het ook alweer? Ik ga sinds jaren weer voor het eerst een website bouwen. “Vroeger” toen ik mijn informatica opleiding volgde (in het jaar 2000) leerden we om onze site uit te typen in kladblok. Hmmm… Dat werkt tegenwoordig wel anders.Even zoeken, tadaa!Even google-en en ik kom er achter dat er hele handige websites zijn waar je je eigen website kan maken. Helemaal online! Een content management systeem (cms). Ik had de afkorting al eens voorbij zien komen, maar dacht dat het om een programmeertaal ging. Ik verdiep me even in de verschillende cms systemen en kies voor Novosite. Het heeft een aantrekkelijke homepage en een video waarin je kan zien hoe de bewerk omgeving eruit ziet. Je kan het 14 dagen gratis uitproberen. Doen dus! (lees mijn Novosite review)Zo gezegd, zo gedaan. Ik maak een account aan en begin. Best makkelijk eigenlijk. Het systeem van Novosite is heel erg gebruiksvriendelijk. Zonder de handleiding te lezen begin ik te bouwen. Een fluitje van een cent!Het resultaatIk ben een beetje roestig met het ontwerpen, maar na een weekje knutselen ziet het er al aardig uit (dacht ik).alva workouts origineelDan ben ik jarig en krijg ik een boek cadeau. Het boek gaat over de vraag: “Hoe krijg ik meer traffic naar mijn website?”  Het begin is al makkelijk leesbaar en grappig. Op de eerste avond heb ik al eenderde van het boek uit. Maar wat blijkt? Mijn website sucks! Ik heb helemaal geen pap gegeten van het marketing aspect van de site. En dat is waar mijn reis begint.. Ondertussen heb ik al meer geleerd en ziet de site er anders uit. Benieuwd hoe de site er nu uitziet?Lees ook mijn Novosite review 

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie