De 4 meest voorkomende, domme fouten op websites.

blunderEr zijn 4 fouten op websites die ik heel vaak langs zie komen. Ik erger me daar heel erg aan. Het is zo simpel! Lees dit artikel en pas je website aan! \r\n

Met stip op nummer 1:\r\nTe veel tekst!

\r\nAls ik zin heb om een boek te lezen dan pak ik wel een boek. Jouw website heeft te veel tekst! En de zinnen zijn te lang. Je hebt 2 seconden om een goede indruk achter te laten. Te laat. Er is zoveel tekst, ik heb niks gelezen. Klik, ik ben weer weg…Maak korte duidelijk zinnen. Ik weet zeker dat je je tekst kan halveren. \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Niet genoeg “wit”:

\r\nSluit naadloos aan op nummer 1. Ik zie tekst, banners, google advertenties, links, plaatjes. Ik krijg hoofdpijn. En ik weet niet waar ik naar moet kijken. Er is te veel.Verwijder alle ruis. Zorg voor meer “wit” op je pagina. Dit is rustiger voor de ogen. Nu wil ik langer op je site blijven. \r\n

Geen duidelijke call to action:

\r\nWat is het doel van je website? Ik begrijp niet wat je van me wilt. Ik vind het interessant om wat te lezen. Maar als je me niet vertelt wat ik daarna moet doen, dan ga ik op zoek naar iets nieuws.Vertel me wat je van me verwacht. Gebruik de gebiedende wijs. Wees duidelijk. \r\n

Jouw product of dienst aanprijzen omdat het zo geweldig is

\r\nNiet alles gaat over jou! IK heb een probleem en zoek daar een oplossing voor. IK wil lezen over een bepaald onderwerp. Het interesseert me niet dat JOUW product zo geweldig is. Gaat het MIJ helpen?Praat niet tegen jezelf, praat tegen je bezoeker. Vertel het verhaal vanuit zijn oogpunt. Mensen zijn alleen geïnteresseerd in zichzelf. Jij ook… Doe er wat aan! Verbeter je website. Hulp of tips nodig voor je website? Laat een bericht achter of stuur me een email.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

3 gedachten over “De 4 meest voorkomende, domme fouten op websites.”

Plaats een reactie