You may also like...

3 reacties

 1. Miljonairs Model schreef:

  Beste Natalie, Om te beginnen mijn complimenten over je website, ziet er strak uit en er is goede informatie te vinden. Voor diegene die serieus geld wil verdienen via het internet is mijn tip: Bespaar jezelf een hoop moeite en investeer in een verdienmodel zoals bijvoorbeeld : het miljonairs model of internetgeheimen. De informatie die je in deze verdienmodellen kunt vinden zijn er handig als je wilt beginnen met online geld verdienen. Groetjes, Thijs

  • Natalie Martijn schreef:

   Bedankt voor je commentaar Thijs. Ik heb de link verwijderd. Linken naar je affiliate website in een commentaar is niet zo netjes. De tip die je geeft vind ik erg bruikbaar, dat stel ik op prijs.

  • Alexander Verheijen schreef:

   Thijs, Ik weet dat dit geen forum is om met elkander in debat te gaan, maar ik kan het niet laten om mij minachtend uit te laten over jouw reactie. Om met een complimentje binnen te komen, om dan verder, zelfs met de naam “Miljonairs Model” onversneden reclame te maken voor een product dat duur is en zijn succes nog niet bewezen heeft is laakbaar en getuigt van weinig collegialiteit. Jouw tweede zin is volstrekt abject !\r\nGaat heen, en toon U nimmer ! Alexander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *