Wat is een autoresponder?

Je hebt het woord vast wel eens gezien “autoresponder”. Wat is het eigenlijk? En waarom heb je het nodig? In dit artikel ga ik je dat uitleggen. \r\n

Wat is een autoresponder?

\r\nEen autoresponder is een programma dat automatisch emails verstuurd. Deze emails schrijf je zelf. Het programma verstuurt de mails op een vast gesteld tijdstip. Er zijn verschillende autoresponder programma’s op de markt.\r\n

 wat is een autoresponder

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Wat doet een autoresponder?

\r\nEen autoresponder verstuurd geautomatiseerde email  berichten. Neem als voorbeeld mijn nieuwsbrief. Wanneer iemand zich inschrijft op de nieuwsbrief, dan krijgt diegene automatisch emails van mij. Ik heb een aantal emails met waardevolle tips geschreven. Elke inschrijver krijgt deze emails automatisch. De eerste mail wordt verstuurd op het moment van inschrijven. Daarna worden de mails verstuurd op de dagen die ik vooraf heb aangegeven. Er wordt ook een email verstuurd zodra ik een nieuw blog artikel online heb staan. Dit heb ik ingesteld. Zo missen mijn inschrijvers geen enkel artikel. \r\n

Waarom heb je een autoresponder nodig?

\r\nVia je emails kan je een band opbouwen met je lezers/klanten. Je bouwt een vertrouwensband op door waarde te bieden en ze op de hoogte te houden. Voor een blog betekend dat: veel tips, informatie en een email bij elk nieuw gepubliceerd artikel. Voor een webshop betekend dat: nieuwe producten, kortingen en acties. Wil je je klanten waarde bieden? Gebruik een autoresponder met goed geschreven emails. \r\n

Welke autoresponder moet ik kiezen?

\r\nDe autoresponder van mijn keuze is GetResponse. Het is een professioneel programma en ze hebben een goede klantenservice. Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn emails niet aankomen. Er zijn goede statistieken beschikbaar, wat erg belangrijk is in email marketing. Een ander goed en betrouwbare autoresponder is Aweber. Deze kost de eerste maand $1. Met andere autoresponders heb ik geen ervaring. Daar kan ik niets over zeggen. Ik kan je zowel GetResponse als Aweber van harte aanbevelen. Gebruik jij al een autoresponder? Laat je reactie achter onder dit bericht.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

2 gedachten over “Wat is een autoresponder?”

Plaats een reactie