Wat brengt 2016?

Het eerste kwartaal van 2016 zit er alweer bijna op! Tijd om de balans voor dit jaar op te maken. (Beter laat dan nooit…)Het afgelopen jaar heb ik erg weinig geblogd hier op expeditie internet. Ik coach ook geen mensen meer zoals ik dat eerst deed. Ik ben een geheel andere weg ingeslagen. Ik heb een tijd t-shirts verkocht online, maar ben erachter gekomen dat dit toch niet mijn ding is. Ik vind de marketing ervan heel erg leuk, maar het design is niet voor mij weg gelegd. Ik heb er simpelweg geen passie voor.tshirts verkopen online2016 begon en ik wist even helemaal niet meer wat ik wilde doen. Dus ik heb een tijdje wat affiliate marketing gedaan voor verschillende bedrijven. Af een toe een mailtje naar mijn lijsten en zo bleven de rekeningen betaald. Maar een passie project was er nog niet. Een succesvol internet ondernemer en business coach vertelde me, dat ik het beste iets kon bouwen wat niet om mijn persoon heen gebouwd was. Iets wat in de toekomst eventueel verkocht kan worden. Dat ik ergens een naam mee moest opbouwen. Het liefst verder bouwende op assets die ik al had. Ja makkelijker gezegd dan gedaan. Waar te beginnen? Ik had vanalles al gedaan: baby markt, afval markt, aandelen markt, geld verdienen markt, review sites, ondernemers begeleiden in hun marketing… nieuw business ideeWeken heb ik er hard over nagedacht terwijl ik aan mijn affiliate campagnes werkte. Wat zal ik toch gaan doen?Tijdens mijn t-shirt dagen heb ik een hele goed converterende Facebook pagina gebouwd waar nu ook een facebook groep van was. De pagina had een heel eigen leven gekregen. Ondertussen werkte er 5 mensen aan de pagina en ik deed er zelf niets meer mee. Best zonde eigenlijk. Ik besloot een pauze te nemen in mijn zoektocht naar het volgende business idee. Ik wilde gewoon even doen wat ik leuk vind. Ik ging naar mijn Facebook pagina en groep en deed lekker waar ik zin in had, zonder aan geld of business te denken. Een tijdje geleden had ik het domein gekocht met de naam van de Facebook pagina met het idee om er een Shopify winkel op te zetten. Ik ben daar nooit mee begonnen. Nu dat ik met de mensen in de groep aan het praten was merkte ik dat er wel behoefte was aan een website.Vol goede moed poste ik in de groep dat ik met het idee speelde om een website te maken en wat men op deze website zou willen zien. Vanaf dat moment ging alles in vogelvlucht! Ik kreeg tientallen berichten, vragen, suggesties, ideeën, vrijwilligers en nog veel meer!Ik zette mijn schouders eronder en ging direct hard aan de slag. 3,5 dag later stond er een net uitziende gloednieuwe website vol met categorieën waar men specifiek om gevraagd had.Zonder het in de gaten te hebben heb ik mijn nieuwe business opgezet. Ik heb het “moeten” losgelaten en gewoon gedaan wat mijn gevoel me ingaf. Mijn kersverse business is nu een maand oud en groeit als een gek. In de komende blog ga ik je vertellen wat mijn nieuwe business is en hoe ik van plan ben hier over een jaar mijn full time inkomen uit te halen.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie