You may also like...

7 reacties

  1. Quincy schreef:

    He Nathalie, leuk dat je een nieuw project hebt opgestart die je voor langer tijd aan het werk houdt. Onlangs heb ik besloten om een soortgelijk project op te zetten toen ik op zoek ging naar een boekhouder. Ik ben van oorsprong boekhouder en heb tevens een grote passie. Ik ben nu bezig met het bouwen van een asset die startende ondernemers helpt met het zoeken naar een goede boekhouder. Dit is een asset die eventueel op een later moment verkocht kan worden. Ik kijk uit naar je volgende artikelen en misschien kan ik wat zaken die ik bij jou zie implementeren. groet, Quincy

  2. Judith schreef:

    Wat leuk Natalie, dit ga ik zeker volgen. rnJe schrijft “Op het moment dat ik de website opzette had de Facebook pagina 23.000 likes en de support groep tegen de 1000 leden.” rnDat is een hele mooie start, maar hoe heb je dat dan voor elkaar gekregen en hoe lang heeft dat geduurd?rnGroetjes, Judith

  3. Annemieke Huisman schreef:

    Als een van de Spoonies die baat hebben bij jouw ondernemingen kan ik alleen maar zeggen Goe gedaan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *