You may also like...

4 reacties

 1. Annemarie schreef:

  Wauw, ben even stil, precies waar ik me tot vanmiddag (het gesprek met mijn coach) mee bezig hield, multitasken en door de bomen het bos niet zien. En in the heat of the moment zo enthousiast zijn over alles dat je ook alles wilt en het liefst meteen. Het gesprek met mijn coach bracht me al met beide benen terug op aarde, maar nu dat ik jouw blog lees zie ik het nog helderder! Bedankt!

  • Natalie schreef:

   Annemarie, wat een leuke reactie! Dankjewel :)\n\nNa het weekend was ik weer even volledig overwhelmed. Ik ben al bezig maar raak soms toch weer verstrikt in alles. Ik wil alles doen! Ik wil alles leren! Ik wil alles kunnen! Etc.\n\nHad weer even een refocus moment nodig (zeg maar een paar dagen). Ik ben blij dat mijn artikel je heeft geholpen, daar word ik blij van.

 2. Edwin Rosenquist schreef:

  Hoi Natalie, Je hebt helemaal gelijk.. Veel succes met je blog. Vooral doorgaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *