You may also like...

7 reacties

 1. Ad schreef:

  Wat een leuke blog weer, nu weet ik tenminste wat ik ben.. Ik ben een dimmer en dat ben ik dus eigenlijk mijn hele leven al .. bedankt om mij mijn bevestiging te gunnen..\r\ngr Ad

 2. Koos Dorssers schreef:

  Prachtig stuk, Arthur ! Vooral de vergelijking met de mijnwerkershelm heeft me goed aan het denken gezet. En een mooie link naar je geboortegebied !

 3. Diana schreef:

  Ik heb de afgelopen jaren geleerd om van een dipper een dimmer te worden. Door bewustwording en inzicht zie je dat je met klagen niets oplost, maar alleen maar verergert. Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen.

 4. Arthur schreef:

  Ben blij jullie hiermee te inspireren en waar het kan te motiveren. Natalie bedankt voor deze gelegenheid. Groet Arthur Brekelmans

 5. Wouter Volkeri schreef:

  Leuk artikel. Vooral het voorbeeld van de mijnwerkershelm spreekt mij erg aan. Zelf probeer ik op mijn blog op een soortgelijke wijze verhalen te schrijven met een diepere betekenis. Ik kijk uit naar je volgende artikel Groeten Wouter

 6. Victor schreef:

  zegt:Mooie foto’s e9n een gastblog ik word er blij van!Mus greiot inderdaad als kool en wat heeft hij een prachtig eigen uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *