You may also like...

3 reacties

  1. Martin schreef:

    Goed advies. Ik ben ook altijd vlot afgeleid door Social Media en een To-do lijstje is dan erg handig. Wat ik een extra goede tip vind is om er een maximum tijd aan te stellen. Ik gebruik zelf altijd het porgramma Stickies. Erg handig :-). Maar ik moet eens uitvogelen of er ook een timer op zit want dat vind ik echt een superidee.

  1. 21 februari 2013

    […] Afgeleid raken is erg makkelijk. Zeker als je veel tijd op het internet besteed. Je aandacht wordt continu alle kanten op getrokken. Ben je snel afgeleid? Werk aan je focus!¬† […]

  2. 26 februari 2013

    […] Lees ook mijn artikel met focus tips.¬†Snel afgeleid? Werk aan je focus! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *