Dit zou je niet verwachten: op de kansen inspringen!

Afgelopen week kwam ik een bericht tegen in een bepaalde community. Iemand had een lijstje gevonden van “niet te verwachten zoektermen, waar maandelijks op gezocht werd”, en niet zo’n beetje ook!In het lijstje kwam ook de zoekterm “hoe Google ik iets” in voor. Blijkbaar zoeken er maandelijks zo’n 4.400 mensen op “hoe Google ik iets”, in Google. Bizar toch? Aangezien deze mensen al gewoon op Google aan het zoeken zijn, maar het blijkbaar niet eens zelf weten!Hier sprong ik natuurlijk bovenop en pakte er mijn voordeel uit.\r\n

Binnen twee dagen op nummer #3 in Google

\r\nDezelfde avond dat ik het bericht las, besloot ik om een bericht op Internet Succes Gids.nl aan te maken. Dit bericht optimaliseerde ik voor de term “Hoe Google ik iets”. Nu, ongeveer twee dagen later staat deze pagina op #3 in Google op deze zoekterm, en pak ik daar dus al bezoekers uit. Een kwestie van je kansen zien, en pakken!\r\n

Onderneem actie als je kansen ziet

\r\nIk zag dus dat er maandelijks 4.400 keer gezocht word op de term “Hoe Google ik iets“. Hierna kon ik dus twee dingen doen. Ik kon denken: het zal allemaal wel. Of ik kon daadwerkelijk actie ondernemen en direct aan de slag gaan. Ik heb dus voor het tweede gekozen en direct een pagina aangemaakt waarin ik ging uitleggen hoe mensen iets in Googel konden zoeken en vinden. Ook heb ik direct een video opgenomen waarin ik laat zien hoe mensen iets kunnen opzoeken in Google. Deze video staat momenteel op nummer #2 in YouTube op deze zoekterm.\r\n

Ga dus aan de slag

\r\nAls jij mogelijkheden of kansen ziet, ga er dan gelijk mee aan de slag en pak er je voordeel uit. Onderneem actie. Ook al zijn het maar kleine dingen; het maken van de pagina heeft me ongeveer tien minuten geduurd, en ik zal er zolang de website online is profijt van hebben. Succes!

Plaats een reactie