6 Manieren om lekker wat geld bij te verdienen

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan betekent dat je waarschijnlijk wel op zoek bent naar leuke manieren om wat geld bij te verdienen. Anders las je nu deze tekst niet ;-). En het is maar goed ook dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina zal ik 5 manieren vertellen om lekker wat geld bij te verdienen. Je kunt al gelijk aan de slag!

#1: Verkoop je oude spullen

De meeste simpele en meest voor de hand liggende manier om wat geld bij te verdienen is door wat oude spullen te verkopen. Iedereen heeft wel oude spullen. Ga eens naar je zolder en kijk eens welke spullen je niet meer gebruikt. Er is altijd wel iets wat je kunt verkopen. Je kunt de spullen op bijvoorbeeld Marktplaats.nl zetten; er zal altijd wel iemand bieden en zo kun je dus makkelijk wat geld bijverdienen.

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand. Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.  

#2: Beleg in een aandeel

Een andere manier om wat geld bij te verdienen is door te gaan beleggen in aandelen. Let wel op dat je hier ook behoorlijk wat geld mee kunt verdienen, maar als je het goed, slim en geduldig aanpakt, kun je hier ook zeker geld mee verdienen. Door te investeren in fondsen die dividend geven, kun je een mooi passief inkomen verdienen. Investeer altijd in aandelen voor in de lange termijn, daar win je het meest mee.

#3: Verhuur jezelf

Ik ben totaal niet handig. Echter, toen ik een huis had gekocht, moest er toch wat geklust worden. Gelukkig zijn er genoeg mensen die wel goed kunnen klussen, en die zichzelf verhuren als klusjesman.Zo vond ik een handige klusjesman die in een paar uur tijd al mijn meubels in elkaar kon zetten. Deze man vond het nog leuk om te doen ook, en verdiend er nog geld mee ook.Vraag jezelf eens af wat jij leuk vind om te doen; en ook nog eens goed in bent. Wellicht kun je jezelf ook wel verhuren. Een leuke manier om zwart geld te verdienen.

#4: Meld je aan bij spaarprogramma’s

Door jezelf aan te melden bij spaarprogramma’s kun je ook wat geld bijverdienen. Met spaarprogramma’s als bijvoorbeeld Euroclix.nl kun je makkelijk een tientje per week verdienen, wat toch weer 40,- euro per jaar is, en ook weer 500,- euro per jaar. Dat is toch mooi meegenomen. Je kunt dit gewoon vanuit huis doen en het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.Zeker even de moeite waard!

#5: Begin met geld verdienen op het internet

Ik verdien mijn geld puur en alleen op het internet. Dankzij het internet verdien ik zo’n 10.000 euro per maand. Hiervoor hoef ik de deur niet uit en iedereen kan het doen. Ik verdien mijn geld op het internet met affiliate marketing. Op Expeditie Internet.nl vertelt Natalie hier genoeg informatie over en vind je genoeg informatie om mee te beginnen. Het mooie van affiliate marketing is dat je er geen eigen producten voor hoeft te hebben en dat je dus direct aan de slag kunt gaan. Je kunt dit ook vanaf overal ter wereld doen. Succes!

#6: Verdien geld met bitcoins

Je kunt beleggen met aandelen, forex, vastgoed en wat dan ook maar het nieuwe beleggen zijn de cryptocurrencies. De populairste zijn de bitcoins, die je het liefst via Plus500 koopt. Succes!

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:
  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen
Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand. Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.  

Plaats een reactie