Geld verdienen zonder te werken: is het écht mogelijk?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik weer eens een (gast)blog heb geschreven voor Expeditie Internet. Dat komt niet omdat ik het druk heb gehad, integendeel, maar omdat ik er simpelweg een tijdje niet aan heb gedacht.Zojuist zat ik te Skypen met Natalie, en ik dacht er plots aan dat ik snel weer eens wat moest gaan schrijven. En zie hier; direct actie ondernomen en aan de slag gaan.Vandaag behandel ik het onderwerp: geld verdienen zonder te werken; is het nou echt mogelijk, of is het een sprookje?\r\n

Sprookje of keiharde realiteit?

\r\nMensen die mij kennen die weten dat ik geld verdien op het internet. Dit doe ik met affiliate marketing, wat inhoud dat je betaald krijgt wanneer je een product promoot; commissie. Toen ik pakweg 5-6 jaar geleden begon met affiliate marketing, las ik de meest geweldige verhalen van internet marketeers die duizenden euro’s per dag verdienden door affiliate marketing op de juiste manier toe te passen. Dit vond ik geweldig, maar ik kon er alleen maar van dromen.Zeker als ik dit tegen mijn vrienden en familie vertelden, lachten ze hierom, wat mij natuurlijk enorm ontmoedigde, maar niet genoeg om me er van te weerhouden om er ook mee te beginnen. Nadat ik zo’n 2-3 maanden aan de slag was gegaan, had ik dan eindelijk mijn eerste euro verdiend, en wist ik dat het mogelijk was: ja, ik kan geld verdienen op internet!\r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Moet ik er dan helemaal niks voor doen?

\r\nO jazeker. Het is echt geen 100% passief inkomen, maar ik hoef er echt minimale inspanningen voor te doen. Dat komt omdat mijn websites nu eenmaal draaien, en dagelijks bezoekers krijgen. Doordat ik dagelijks, dag en nacht, continu bezoekers krijg, verdienen mijn websites dus ook continu geld voor mij. Ik verdien zo geld als ik lig te slapen, als ik op vakantie ben, of gewoon “aan het werk ben”. Het gaat continu door. Maar hoef ik daar dan helemaal niks meer voor te doen? Tuurlijk wel. Niks is 100% passief.Wel ‘werk’ ik maar 2-3 uurtjes per dag, omdat meer simpelweg niet nodig is. Ik onderhou mijn websites, en zorg er voor dat ze continu groeien. Zo verdien ik elke maand meer geld. Mijn websites werken voor mij.\r\n

Laat je niet ontmoedigen

\r\nIk kan me voorstellen dat dit voor jou nog steeds als een sprookje klinkt. Geloof me, dat is het niet. Ik leef dit leven. Ik verdien per maand zo’n 10.000 euro en echt, ik doe er vrij weinig voor. Soms denk ik wel eens dat ik droom, en dat het eigenlijk niet kan, want het is gewoon de omgekeerde wereld. Ik ken mensen die 18 uur per dag echt keihard werken, en nog minder verdienen dan ik. Voel ik me dan schuldig? Ja, soms wel, maar ik ben meer iemand van slim werken in plaats van hard werken. Door het internet op de juiste manier in te zetten, kan het internet voor jou gaan werken en kun je er geld mee verdienen. Doe dat dan ook. Alle informatie die je nodig hebt vind je op deze website. Succes!

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie