Nooit meer ‘werken’ dankzij een passief inkomen?

Ja, ik weet het, de titel is overdreven en normaal zou ik ook nooit zo’n titel gebruiken, maar ik doe het toch. Echt, ik geloof er ook in. Nooit meer echt ‘werken’ door het realiseren van een passief inkomen. Het is gewoon mogelijk. Ik ben er het levende bewijs van en op deze pagina zal ik je vertellen hoe ik het voor elkaar heb gekregen. Laat ik eerst even iets meer dan een weekje terug in de tijd gaan.\r\n

11 dagen offline en toch geld verdienen

\r\n27 juli ben ik voor 11 dagen op vakantie naar Malta gegaan. Altijd als ik op vakantie of op reis ga neem ik mijn MacBook mee (voor het geval dat) en ook dit keer was het geen uitzondering. Echter was het internet in Malta echt overal super slecht, en lukte het amper tot niet om verbinding te krijgen. Als je dan een internet business hebt waarmee je elke dag tientallen nieuwe klanten krijgt, kun je je voorstellen dat je elke dag ook een boel mailtjes krijgt die je moet beantwoorden. En als je dan bijna niet online kunt gaan, kun je je voorstellen dat het lastig is om alle mailtjes te beantwoorden. Normaal gesproken pak ik een bepaald moment van de dag er uit om alle mails te beantwoorden, maar nu lukte dat dus echt niet. Vandaar dat ik besloot om ‘on the go’ een virtual assistent in te huren, zodat die de meest belangrijke mails voor me kon beantwoorden. Ideaal!\r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Met niks doen toch geld verdienen

\r\nHet gekke was dat ik zelfs toen, terwijl ik echt 99% van de tijd offline was, mega veel geld heb verdiend. Hiervoor heb ik op DAT MOMENT niks hoeven doen. Alles liep voor me. Ik kreeg (veel) bezoekers naar mijn websites, veel leads, veel verkopen en veel affiliate verkopen. En hier komt het gekke: elke keer als ik op vakantie ben en dus eigenlijk niet aan mijn business aan het bouwen ben, lijkt het wel alsof ik meer verkopen en affiliate verkopen realiseer als dat ik thuis ben. Hoe dit komt?Geen idee, maar ik vind het ideaal.\r\n

1300,- euro op de automatische piloot

\r\nCheck even deze Instagram post die ik geplaatst heb:https://www.instagram.com/p/BIp2yXcBTsi/?taken-by=jackomeijaardDat is zo’n 1300,- euro puur op automatische piloot, met helemaal niks doen. Natuurlijk: ik heb DAARVOOR wel werkzaamheden verricht en mijn business gewerkt, maar als ik dat in uren ga uitrekenen is het echt bijna niks. Het is dus daadwerkelijk mogelijk om geld te verdienen op het internet, met niks doen, en zo dus een passief inkomen te verdienen.\r\n

Bouw aan je assets

\r\nElke winstgevende website die ik heb noem ik een asset. Een asset is een website die mij dagelijks geld oplevert; dag en nacht, zonder dat ik er OP DAT MOMENT aan hoef te werken. Een asset staat. Ik krijg gratis bezoekers via Google naar mijn assets. Google is nooit ziek, en mijn websites zijn altijd online.Zo verdien ik dus geld terwijl ik slaap, op vakantie ben of gewoon aan het werk ben. Mijn advies aan jou is dan ook: begin met het opbouwen van assets. Een asset hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, ik besteed ongeveer 1 uur per week aan één asset. Sommige assets leveren mij 1000,- euro per maand op, anderen 100,- en weer een andere 10K per maand. Bouw constant aan je assets en je gaat geld verdienen. Ook terwijl je op vakantie bent en gewoon offline bent. Life is great. Be GREAT.- Jacko Meijaard

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

2 gedachten over “Nooit meer ‘werken’ dankzij een passief inkomen?”

Plaats een reactie