Wie is er bang voor de boze wolf? (en wat dit met een super vet seminar te maken heeft)

business boost seminarWil jij heel graag iets doen maar durf je niet? Voor wat voor reden dan ook?Wat doe je hiermee? Verschuil je jezelf achter de grote boze wolf in je hoofd? Die tegen je zegt: “niet doen hoor, dat is eng.” Of ga je er toch voor? Ondanks dat angstige gevoel in je maag. \r\n

De grote boze wolf

\r\nMijn grote boze wolf is het praten voor groepen (dacht ik). Vroeger was ik heel nerveus als ik een spreekbeurt moest geven op school. Ik vond het maar niks als iedereen stil is en naar je kijkt. Wachtend totdat je een fout maakt. Zodat ze je hartelijk uit kunnen lachen. Kinderen zijn hard. Daar begint het al mee. In het volwassen leven draag je dat soort ervaringen met je mee. Ik dacht dat ik nog steeds bang was om voor groepen te praten. Ookal had ik het sinds mijn basisschool tijd niet meer gedaan. Laat ik me hierdoor tegenhouden? Nee, de grote boze wolf in mijn hoofd hield me niet tegen!Waar heb ik het nu over? Ik heb het over het idee dat Mike en ik hadden een tijdje geleden. Namelijk het idee om een training die we eerder in een webinar hebben gegeven ook live te geven. Op een avond seminar. Hartstikke leuk, maar dat betekend wel dat ik voor een groep mensen moet praten AAAAHH! Ik zette het knopje om in mijn hoofd en ben gewoon aan de slag gegaan. Niet denken, maar doen!En wat ben ik blij met deze keus. De avond was een succes. De training verliep hartstikke goed en ik vond het niet eens eng. Had ik me toch bijna tegen laten houden door een angst die niet eens gegrond was. \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Elite Business Boost Evening

\r\nHet avond seminar gaf ik samen met Mike de Jong, mijn zakenpartner. Samen hebben wij het programma Slimme Marketing opgezet waarin we beginnende ondernemers coachen in het online geld verdienen. De avond kreeg de naam Elite Business Boost Evening met Natalie en Mike.elite business boost evening 3\r\nDe zaal zat helemaal vol. Mike gaf de aftrap en snel daarna gaf ik mijn training. De aanwezigen waren erg enthousiast en bestookten ons met vragen en ideeën. Het was een super inspirerende avond. Hier is een kleine impressie van de avond:elite business boost evening 1elite business boost evening 2 \r\n

Geslaagd!

\r\nDe avond was op meerdere manieren geslaagd. Voor mij persoonlijk omdat ik nu weet dat praten voor groepen helemaal niet zo eng is als ik dacht. Sterker nog, ik vond het superleuk om te doen! Het is dus zeker voor herhaling vatbaar. Dat had ik van tevoren nooit kunnen bedenken. De aanwezigen waren ook enthousiast, dat maakt de avond ook geslaagd. Het is heel erg leuk om interactie te hebben met de mensen die naar je komen luisteren. Dat geeft mij een goed gevoel, omdat ik toch een training heb voorbereid voor de avond. En de aanwezigen hebben waardevolle informatie tot zich kunnen nemen.\r\n

Marjon over de Elite Business Boost Evening

\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=FbA0N3Mht64\r\nWil jij bij de volgende avond seminar aanwezig zijn? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Zodra er een avond georganiseerd wordt krijg je hier een mailtje over.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

4 gedachten over “Wie is er bang voor de boze wolf? (en wat dit met een super vet seminar te maken heeft)”

  1. Het was een superleuke en gezellige avond. Het was een genot om te mogen spreken op ons eerste offline seminar, maar bovenal was het (zoals altijd) een voorrecht om met je samen te mogen werken. We hebben beiden duidelijk gemerkt dat het buiten je comfortzone treden eng kan zijn, maar wat je ervoor terug krijgt is met geen geld te betalen ! Top !

    Beantwoorden

Plaats een reactie