Thuiswerk gezocht? Creëer de ideale thuiswerk baan voor jezelf.

thuiswerk gezochtHet is 2014, het jaar waar het met de economie weer een stukje beter gaat. Maar er gaan nog steeds vele bedrijven kapot, doordat zij veel te hoge schulden hebben. Diegene die het hardste geraakt worden zijn de werknemers. De baas komt er vaak goed vanaf maar de werknemers niet, zij worden ontslagen en komen thuis te zitten in de WW.Veel mensen zijn op zoek naar thuiswerk. Je kan makkelijk vanuit huis werken je je eigen thuiswerk creëren. Net zoals ik nu doe kan jij ook makkelijk geld verdienen, je hoeft niet per se voor een baas te werken. Ik werk ook voor mijzelf en heb al meerdere successen geboekt, ik zal het jou eens uitleggen hoe je makkelijk geld kan verdienen, thuis! \r\n

Thuiswerk gezocht strategie

\r\nJe hebt naar thuiswerk gezocht en je hebt geld verdienen op internet gevonden. Voor het verdienen van geld op internet moet je een manier of een strategie hebben hoe jij geld wil verdienen. Ik kan je zeggen dat je niks zult verdienen zonder dat je een duidelijk plan hebt. Ook kan ik begrijpen dat het lastig is om een goed lopend bedrijfje op te zetten om op internet vanuit huis geld te verdienen. Om te beginnen moet je gewoon een pen met een stukje papier pakken. Schrijf in het midden waar jij goed in bent, bijvoorbeeld reclame maken. Schrijf daar omheen een aantal steekwoorden, bijvoorbeeld: Google, Producten verkopen etc. Door dit te doen krijg jij een inzicht waar je het makkelijkste mee kan verdienen, want je schrijft dingen op die jou aantrekken. \r\n

Geld verdien manieren

\r\nOp internet wordt het meeste verdient door een van de volgende drie dingen die ik je hieronder ga uitleggen.\r\n

1) Mailing

\r\nMensen bouwen vaak een simpele site of blog. Op die site of blog zetten ze dan in de sidebar bieden ze dan wat aan. Kijk maar eens op mijn site, zie je aan de rechterkant het gratis e-book dat ik aanbied? Op deze manier verzamel ik e-mail adressen. Ik verzamel dan adressen van mensen die geïnteresseerd zijn in mijn niche. Door mensen te mailen kan ik door middel van affiliate marketing geld verdienen.\r\n

2) Affiliate marketing

\r\nZoals ik net al zei, kan je ook geld verdienen met affiliate marketing. Dit is een ruim begrip onder de internet ondernemers (die vaak vanuit huis werken). Ik zal met het volgende voorbeeld uitleggen wat het is, ik doe dit aan de hand van een voorbeeld met drie personen. Persoon A is de aanbieder van het product. As voorbeeld nemen we een boek van 100 euro. Persoon B zal het boek van persoon A promoten in ruil voor 20% commissie, 20 euro dus. Persoon C is de klant. Persoon C koopt via persoon B het boek van persoon A.Zo heeft persoon A 100 euro ontvangen, waarvan hij er 20 euro naar persoon B moet doen. Persoon B ontvangt 20 euro en persoon C ontvangt het boek. Dit is hoe het in zijn werk gaat en hoe je als promotor, als tussenpersoon, geld kan verdienen vanuit huis.\r\n

3) Adsense

\r\nOok wordt er vaak verdiend door middel van Google Adsense. Google Adsense is een onderdeel van Google. Mensen posten op hun website een code die ze bij Google kunnen genereren. Google zal dan automatisch advertenties uploaden op de website. Je moet zorgen dat er bezoekers op jouw website komen die op een advertentie gaan klikken. Voor elke klik krijg jij een vergoeding, dit heet CPC (cost per click). Zo kun jij vanuit huis geld verdienen, hiermee bereik je een passief inkomen waar je maandelijks van kan gaan leven. Ook als jij niet werkeloos bent kan dit artikel jou helpen. Het is toch altijd mooi om extra geld in de maand over te houden? Heb jij deze stappen gevolgd, laat dan eens een berichtje achter. Ik ben wel benieuwd naar wat jij hebt bereikt, leet een reactie achter onderaan dit artikel. 

12 tips ecover
Vil je naam en e-mailadres in en ontvang direct het e-book gratis.
\r\n

5 gedachten over “Thuiswerk gezocht? Creëer de ideale thuiswerk baan voor jezelf.”

  1. Beste Natalie.\r\nIk zegt,bedank,jou mailing is zeer indruk wekken,en vandaar dat ik reageert.\r\nMet andere woorden ik leest hier aandachtig,en voor mij is interessant.\r\nIk ben pas begonnen,met het snuffelen op internet,om de mogelijkheid verder te vergroten.\r\nOp ogenblik,hebt ik niks,geen web site,geen baan ,geen bedrijft,helemaal niks. Op het gebied van internet en web site,ben ik daar geen ster.Dus alle info,is voor mij groot van belang.\r\nIk heb zeker al een idee,maar ik moet verder gaan snuffelen op internet.Voordat ik verder gaan verdiepen,wil zeker alle informatie verzamelen. Ik dank u alvast \r\nMvg Ruud

    Beantwoorden
  2. Als mensen iets zoeken. Doen ze dat niet meer in DE GOUDEN GIDS maar op INTERNET.\r\nAls je in de top 10 staat doe je het erg goed. Maar de eerste 3 die boven in Google staan hebben de meeste klanten. Natalie , Hoe moeten we dat DOEN ?

    Beantwoorden

Plaats een reactie