You may also like...

5 reacties

  1. Jonathan schreef:

    Goed artikel Natalie.\r\nDuidelijk en overzichtelijk opgezet.\r\nHeb je ook een artikel over Adsense?

  2. Ruud Sokarijo schreef:

    Beste Natalie.\r\nIk zegt,bedank,jou mailing is zeer indruk wekken,en vandaar dat ik reageert.\r\nMet andere woorden ik leest hier aandachtig,en voor mij is interessant.\r\nIk ben pas begonnen,met het snuffelen op internet,om de mogelijkheid verder te vergroten.\r\nOp ogenblik,hebt ik niks,geen web site,geen baan ,geen bedrijft,helemaal niks. Op het gebied van internet en web site,ben ik daar geen ster.Dus alle info,is voor mij groot van belang.\r\nIk heb zeker al een idee,maar ik moet verder gaan snuffelen op internet.Voordat ik verder gaan verdiepen,wil zeker alle informatie verzamelen. Ik dank u alvast \r\nMvg Ruud

  3. Edwin schreef:

    Als mensen iets zoeken. Doen ze dat niet meer in DE GOUDEN GIDS maar op INTERNET.\r\nAls je in de top 10 staat doe je het erg goed. Maar de eerste 3 die boven in Google staan hebben de meeste klanten. Natalie , Hoe moeten we dat DOEN ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *