Kom meer te weten over je bezoekers! (Gastblog)

Wil je meer geld verdienen met je website? Zorg dan dat je meer over je bezoekers te weten komt! Hoe meer je te weten komt over de bezoekers, des te beter kun je in hun behoefte voorzien. En dit maakt de kans vele malen groter, dat je meer geld kunt verdienen!\r\n

\r\n

bezoekersWat is belangrijk om te weten over je bezoekers?

\r\nTen eerste natuurlijk, moet je weten waar zij naar op zoek zijn. Zijn ze op zoek naar specifieke informatie of een product? Dan zou jij je hier meer op kunnen richten. Waar zoeken de mensen op, en is dit relevant voor de inhoud die jij beschikbaar stelt aan de bezoekers? Welke media gebruiken mensen om je website te bezoeken? Gebruiken ze vaak een mobiele telefoon? Dan is het belangrijk dat jouw website goed werkt en te bekijken is op een mobiel.  \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Belangrijke punten om te weten

\r\n

  \r\n

 • Hoe lang blijft een bezoeker op jouw site? Gaan ze direct bij binnenkomst weer weg? Dan betekend dit dat je de pagina waar zij landen, aan kunt passen zodat de bezoekers een betere indruk krijgen bij aankomst.
 • \r\n

 • Hoeveel pagina’s worden er bekeken? Gaan ze direct na het lezen van 1 artikel weer weg? Dan kun je eens kijken naar de manier waarop je de artikelen hebt geschreven. Zorg ervoor dat het interessant is en dat je bezoekers graag meer willen lezen.
 • \r\n

 • Op welke dagen en tijden is het het drukste op je website? Wanneer je aanpassingen wilt maken, doe dit dan voor de drukte. Zo voorkom je dat de bezoekers op een site komen waar aan gewerkt wordt op dat moment.
 • \r\n

 • Welke zoekmachines worden het meeste gebruikt om je website te bezoeken? Dan zou je je met de vindbaarheid van je website kunnen richten op deze zoekmachines.
 • \r\n

\r\nWanneer je de bovenstaande informatie hebt, kun je heel veel doen om meer geld te verdienen! Zo wordt je website meer waard voor de bezoekers, en je omzet zal groeien. Geef het dus niet op als het niet direct lukt, wanneer je begonnen bent met een website. Probeer eerst de bovenstaande punten te verbeteren. Je zult zien dat het helpt!\r\n

\r\n

Hoe kun je deze informatie te weten komen?

\r\nEr bestaan verschillende tools om alles over het gedrag van de bezoekers op je website te weten te komen. Sommige gratis, en sommige zijn betaald. Zelf ben ik fan van Hostgator. Dit is een host waar ik al mijn websites onderbreng. Met 1 abonnement van c.a. € 4,50 per maand, kun je zoveel domeinnamen plaatsen als je wilt. Maar het belangrijkste is, dat je van al je domeinen, de bovenstaande informatie uitgebreid kunt bekijken, per dag of per maand. Alle informatie wordt overzichtelijk weergegeven, tot in de details. Bovendien, is het een gratis service, je hoeft er niets extra’s voor te betalen! Wat vaak wel zo is met andere tools. Hier kun je een deel van de informatie gratis zien, maar voor het belangrijkste gedeelte moet je dan flink bijbetalen. linda de klerkDeze gastblog is geschreven door Linda de Klerk: “Ik wil je graag helpen met het online geld verdienen. Iedereen kan geld verdienen op internet, als je maar weet hoe!”. Dagelijks schrijf ik artikelen over hoe jij geld kunt verdienen en welke programma’s en producten je hiervoor kunt gebruiken. Daarnaast vertel ik je wat betrouwbaar is en wat nieten geef ik advies over seo. Alles uit eigen ervaring, maar ook deel ik hetgeen dat ik nog dagelijks leer.

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie