Bloggen? Is dat iets voor mij? (Gastblog)

blog\r\n

Nog nooit had ik ook maar één blog geschreven.

\r\n

Ik geniet van mensen die een column schrijven of zelfs een heel boek! Ik heb daar oprechte bewondering voor. Maar zelf iets schrijven en dat dan de wereld in sturen? Dat is toch wel geheel andere koek. Verder dan online mensen inspireren en motiveren kwam ik eigenlijk nooit. Nou ja, een dagboek over het wel en wee van onze kinderen dat lukte ook nog wel.

\r\n

Geregeld kreeg ik in het verleden de opmerking: “Daar moet je echt iets mee gaan doen, je schrijft zó leuk!” Maar ja, dan dacht ik er weer over na dat het wel mensen zijn die positief bevooroordeeld zijn. Mijn man, mijn schoonmoeder of een goede vriendin.

\r\n

Ver van mijn bed gebeuren

\r\n

Ik had dus nog nooit nagedacht over bloggen. Het was een beetje een ‘ver van mijn bed’ gebeuren. Totdat we door een goede vriend werden gewezen op Empower Network. Zonder maar enig idee te hebben wat Empower Network is of wat je ermee kunt doen. Nog nooit hadden we er van gehoord. Op zich niet heel erg vreemd, omdat Empower Network nog geen 2 jaar geleden is gestart. In Amerika. En zoals je vast wel weet, duurt zoiets enkele jaren voor het overzees gaat en richting Europa komt.

\r\n

‘Ga nu maar gewoon bloggen via Empower Network. Ontdek of het wat voor je is, ontdek wat je ermee kunt.’ Kregen we te horen…. Dat was het. O nee, ook nog de mededeling: “Maar wel in het Engels!”

\r\n

Dat laatste maakte het helemaal vaag voor ons. Bloggen? Maar vertel ons dan waarover we zouden kunnen bloggen? Waarom moet het dan ook nog eens in het Engels?!! Wat hebben wij nu te delen met mensen die we niet kennen, dat zo interessant is dat ze onze blogjes gaan lezen?

To blog or not to blog

\r\n

Gedurende enkele weken bleven de woorden ‘Empower Network’, ‘bloggen’ en ‘in het Engels’ door ons hoofd zweven. Op een maandagavond hebben we een webinar bijgewoond, gewoon vanuit thuis aan onze eigen pc. Doordat we een internet link van die goede vriend kregen toegestuurd.

\r\n

Die maandagavond kregen we iets meer helderheid over Empower Network. Wat het is, wat het kan betekenen voor ons persoonlijk als zelfstandig ondernemer, maar ook wanneer je geen eigen bedrijf hebt. We kregen meer duidelijkheid over de manier om via internet je geld te verdienen.

\r\n

Na ook nog een offline presentatie in het Noorden van het land te hebben bijgewoond, hebben we besloten dat we ook zelf wilden ontdekken hoe wij via internet een passief inkomen kunnen verdienen.

Blog resultaten

\r\n

Sinds we zo’n 2,5 maand geleden zijn gaan bloggen lopen we werkelijk waar over van inspiratie. Vroegen we ons 3 maanden geleden nog af waarover we zouden kunnen bloggen, nu is dat helemaal verleden tijd. We kunnen nog geen tijdschrift openslaan of we hebben alweer stof voor enkele blogjes, of een status van iemand op facebook levert ons alweer inspiratie voor een blog, of een foto die gedeeld wordt, of zomaar iets dat we graag met de wereld willen delen.

\r\n

Voor ons als zelfstandig ondernemer hebben we al na slechts enkele weken dagelijks te bloggen (zowel in het Engels als in het Nederlands) onze omzet verdubbeld. Doordat onze zakelijke website zeker 6 keer meer bezoekers kreeg. Want dat is wat wij wilden, zichtbaar worden op het internet. Waardoor de kansen op meer omzet worden vergroot en daardoor de zakelijke kansen worden gecreëerd .

\r\n

Daarnaast krijgen we via onze passieve inkomsten die we hiermee genereren de kans om te doen wat we het liefst willen: Nog meer mensen te helpen aan een betere lifestyle. Op onze manier, vanuit ons eigen huis op momenten dat wij dat willen.

\r\n

blogger petraPetra Brekelmans – Kuijpers is een blogger en internet marketeer. Ze blogt nu 2 maanden via het Empower Network en kan hier haar creativiteit en verhalen kwijt. Ze voelt zich dagelijks geïnspireerd en gemotiveerd om te schrijven en hiermee mensen te helpen.

\r\n

Benieuwd naar verhalen van Petra? Klik hier en bezoek haar blog.

\r\n

1 gedachte over “Bloggen? Is dat iets voor mij? (Gastblog)”

Plaats een reactie