You may also like...

16 reacties

 1. Edwin Rosenquist schreef:

  Hoi Natalie, De site is duidelijk. Ook de kleuren en plaatjes zijn goed . Ik vind het prof overkomen. Onderwerpen Affiliate .Marketing , Email Marketing , Social media marketing. De site nodig uit om terug te komen.

 2. Peter Muijshondt schreef:

  De kleur van de webblog mag wat mij betreft lijken op de kleur van geld.\r\nDe plaatjes mogen gelinkt zijn aan geld, dus bv bankbiljetten.\r\nEn misschien is het mogelijk om een watermerk te gebruiken en dan dacht ik aan het euoteken\r\nWat ik mis is een lijstje van jou verdienste per dag, maand en jaar\r\nDe site is in mijn ogen professioneel en zeker de moeite waard om terug te komen.

 3. Linda Visser schreef:

  Hoi Natalie, ik volg je blog al een tijdje juist omdat de kleuren, plaatjes en de naam van de site leuk en duidelijk zijn. Je schrijft uit eigen ervaring en dat is juist voor beginnende internetondernemers prettig. Wat ik eventueel mis zou zijn echte ervaringen van beginnende internet ondernemers die bv. vertellen hoe ze begonnen zijn en hoe ze er na bv. 6 maanden voorstaan. Zodat je als beginner bewijzen kunt zien dat geld verdienen op internet echt mogelijk is. Succes morgen 🙂

  • Natalie schreef:

   Hey Linda, Het concept wat je voorstelt is erg interessant. Ik ga er serieus over nadenken om daar een speciaal topic over te maken. Iemand “volgen” in het eerste jaar in de internet marketing wereld. Geweldig! Bedankt.

 4. Ad schreef:

  Hallo Natalie.\r\nExpeditie internet is absoluut de moeite waard, een heldere site met goede onderwerpen, zeker voor mensen die de “expeditie” ook met vallen en opstaan aan het doen zijn, komen er veel leerzame onderwerpen aan de orde. Over smaak valt niet te twisten, maar ik ben niet zo weg van de kleur, van mij mag het wat steviger. Al is het totaal plaatje mooi in balans.\r\nIk blijf je volgen en veel succes met jouw expeditie.

 5. Diana schreef:

  Hallo Nathalie, Ik vind je site echt geweldig. En dat terwijl je eigenlijk nog maar 9 maanden geleden begonnen bent. Echt goed. En het is natuurlijk heel goed om alles te doen wat dicht bij jezelf staat. Ook ik ben al een tijd bezig met internetmarketing en het is gewoon geen snel-rijk-systeem. Ik ben blij dat jij ook een van de eerlijke internetmarketeers bent die hier ook eerlijk voor uit komt. De artikelen zijn heel goed en duidelijk geschreven. En de layout van je website vind ik wel heel mooi, maar dat komt misschien ook omdat ik een vrouw ben. Kortom ik vind expeditieinternet een heel goed blog over geld verdienen via internet. Ga er lekker mee door. Je geeft echt waardevolle informatie. En ook ik blijf regelmatig de artikelen lezen op expeditie internet.

 6. Leontien schreef:

  Hoi Nathalie, Een goede website en heel goede info! Al die info stop ik een “Nathalie” mapje, zodat ik later nog eens terug kan kijken naar een bepaald onderwerp.Wat ík vooral leuk vind zijn de reviews van verschillende systemen. Zo kun je al op voorhand bekijken, of t iets voor je is. \r\nKeep up the good work Nathalie! Groetjes Leontien

  • Natalie schreef:

   Hey Leontien, leuk om weer van je te horen! Vind het grappig dat je een Natalie mapje hebt 🙂 Ik zal zeker reviews blijven maken. Ik vind het belangrijk dat mensen weten welke producten goed zijn en welke niet.

 7. Linda Visser schreef:

  Ik denk ook dat mannen anders tegen je blog aan kijken als vrouwen. Over het algemeen zijn de mannen toch meer aanwezig op het internet. Ik ben in het begin juist op zoek gegaan naar een vrouwelijke internet onderneemster en toen kwam ik Expeditie Internet tegen.\r\nDe spontane uitstraling van Natalie spreekt mij erg aan en ook zie je bij haar video’s het enthousiasme er af stralen. Geen geklets over dure auto’s en huizen en maandlonen van 7000 pm.gewoon met beide voetjes op de vloer en ook vele uren werken voor haar geld!!

  • Natalie schreef:

   Hahahaha Linda, je hebt gelijk. Mannen vinden dit blog vaak erg vrouwelijk overkomen. Maar ja, ik ben een vrouw! En ik doe internet marketing op de vrouwen manier. Met kletsen, bloggen en video’s en lekkere paarse kleurtjes. Toch zijn er veel mannen die het blog volgen, dus zo storend kan het paars niet zijn!

 8. Martin schreef:

  “De website is paars en meisjes.” hahahaha meisjes? Leuk!!! Je schrijfstijl is prettig en persoonlijk *jalours*.\nVerder vind ik je blog heel aangenaam lezen. Je schrijfstijl is lekker en de adviezen handig. Doorgaan! \n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *