Expeditie Internet in de spotlight!

Aaaaahhhh spannend! Ik heb me aangemeld voor een blog review. Ben erg benieuwd wat mensen te zeggen hebben over Expeditie Internet. Ik krijg wel vaak e-mails van mensen, maar dat is toch niet hetzelfde als een review. Openbaar, publiek, online, live… Het is een beetje met de billen bloot. Ben een beetje nerveus, maar ook super enthousiast. Expeditie Internet groeit exponentieel, het is dus echt tijd om van jullie te horen! Eerst wat achtergrond informatie.\r\n

blogpraat

Geboorte van Expeditie Internet

\r\nDecember 2012 ben ik begonnen met dit blog. In het begin was de richting nog niet heel duidelijk. Ik wist dat het de richting van website bouwen en social media op moest. Maar had het nog niet verder gespecificeerd. Al lerende en schrijvende heb ik de richting vastgesteld. \r\n

Ontdek het #1 verdienmodel voor passief inkomen

Beginnen met geld verdienen dat automatisch doorloopt? Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand.

Lees hier alles over hoe ook jij passief geld kunt verdienen.

 

Onderwerp Expeditie Internet

\r\nNu is het onderwerp Geld verdienen op internet met een internet onderneming. Dit ligt heel dicht bij mezelf omdat het precies is wat ik dagelijks doe. Ik deel mijn ervaringen, mening en expertise met jou. Dit doe ik omdat ik denk dat iedereen met de juiste instelling geld kan verdienen op deze manier. Ik werk vanuit eerlijkheid en openheid. Ik zal je nooit vertellen dat het makkelijk is. Ik zal je ook niet vertellen dat je er niet voor hoeft te werken. Ik zeg je hoe het is. Duidelijk en direct, net zoals ik zelf ben. \r\n

Branding Expeditie Internet

\r\nDe website is paars en meisjes. Dit heb ik expres gedaan, het is bewuste branding. Ik wil dicht bij mezelf blijven en tegelijkertijd professioneel overkomen. Ik doe aan name branding. Ik wil dat de naam “Expeditie Internet” bekend wordt in de internet marketing wereld. \r\n

Blogpraat

\r\nElke maandagavond om 20.00uur word blogpraat georganiseerd op Twitter. Het is een twitter spreekuur voor en door bloggers. De chat wordt gestructureerd door middel van vragen. Vermeld in je tweet #blogpraat en je doet mee! Simpel as that. Een keer in de maand doen ze dus blog reviews. En maandag 16 september doet Expeditie Internet hieraan mee.\r\n

Wat wil ik van je weten?

\r\n

  \r\n

 • Vind je de site duidelijk en makkelijk te navigeren?
 • \r\n

 • Spreken de kleuren en plaatjes je aan?
 • \r\n

 • Vind je Expeditie Internet professioneel overkomen?
 • \r\n

 • Welke onderwerpen verwacht je op deze site?
 • \r\n

 • Nodigt de site uit om terug te komen?
 • \r\n

 • Welke onderwerpen mis je en zou je graag artikelen over willen?
 • \r\n

\r\n Ik zou het fijn vinden als je je antwoorden in de reacties achter laat. Natuurlijk zie ik je graag op blogpraat maandag 16 september 20.00 uur op twitter.Volg mij op twitter en mis niets! @nataliemartijn 

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

16 gedachten over “Expeditie Internet in de spotlight!”

 1. Hoi Natalie, De site is duidelijk. Ook de kleuren en plaatjes zijn goed . Ik vind het prof overkomen. Onderwerpen Affiliate .Marketing , Email Marketing , Social media marketing. De site nodig uit om terug te komen.

  Beantwoorden
 2. De kleur van de webblog mag wat mij betreft lijken op de kleur van geld.\r\nDe plaatjes mogen gelinkt zijn aan geld, dus bv bankbiljetten.\r\nEn misschien is het mogelijk om een watermerk te gebruiken en dan dacht ik aan het euoteken\r\nWat ik mis is een lijstje van jou verdienste per dag, maand en jaar\r\nDe site is in mijn ogen professioneel en zeker de moeite waard om terug te komen.

  Beantwoorden
 3. Hoi Natalie, ik volg je blog al een tijdje juist omdat de kleuren, plaatjes en de naam van de site leuk en duidelijk zijn. Je schrijft uit eigen ervaring en dat is juist voor beginnende internetondernemers prettig. Wat ik eventueel mis zou zijn echte ervaringen van beginnende internet ondernemers die bv. vertellen hoe ze begonnen zijn en hoe ze er na bv. 6 maanden voorstaan. Zodat je als beginner bewijzen kunt zien dat geld verdienen op internet echt mogelijk is. Succes morgen 🙂

  Beantwoorden
  • Hey Linda, Het concept wat je voorstelt is erg interessant. Ik ga er serieus over nadenken om daar een speciaal topic over te maken. Iemand “volgen” in het eerste jaar in de internet marketing wereld. Geweldig! Bedankt.

   Beantwoorden
 4. Hallo Natalie.\r\nExpeditie internet is absoluut de moeite waard, een heldere site met goede onderwerpen, zeker voor mensen die de “expeditie” ook met vallen en opstaan aan het doen zijn, komen er veel leerzame onderwerpen aan de orde. Over smaak valt niet te twisten, maar ik ben niet zo weg van de kleur, van mij mag het wat steviger. Al is het totaal plaatje mooi in balans.\r\nIk blijf je volgen en veel succes met jouw expeditie.

  Beantwoorden
 5. Hallo Nathalie, Ik vind je site echt geweldig. En dat terwijl je eigenlijk nog maar 9 maanden geleden begonnen bent. Echt goed. En het is natuurlijk heel goed om alles te doen wat dicht bij jezelf staat. Ook ik ben al een tijd bezig met internetmarketing en het is gewoon geen snel-rijk-systeem. Ik ben blij dat jij ook een van de eerlijke internetmarketeers bent die hier ook eerlijk voor uit komt. De artikelen zijn heel goed en duidelijk geschreven. En de layout van je website vind ik wel heel mooi, maar dat komt misschien ook omdat ik een vrouw ben. Kortom ik vind expeditieinternet een heel goed blog over geld verdienen via internet. Ga er lekker mee door. Je geeft echt waardevolle informatie. En ook ik blijf regelmatig de artikelen lezen op expeditie internet.

  Beantwoorden
 6. Hoi Nathalie, Een goede website en heel goede info! Al die info stop ik een “Nathalie” mapje, zodat ik later nog eens terug kan kijken naar een bepaald onderwerp.Wat ík vooral leuk vind zijn de reviews van verschillende systemen. Zo kun je al op voorhand bekijken, of t iets voor je is. \r\nKeep up the good work Nathalie! Groetjes Leontien

  Beantwoorden
  • Hey Leontien, leuk om weer van je te horen! Vind het grappig dat je een Natalie mapje hebt 🙂 Ik zal zeker reviews blijven maken. Ik vind het belangrijk dat mensen weten welke producten goed zijn en welke niet.

   Beantwoorden
 7. Ik denk ook dat mannen anders tegen je blog aan kijken als vrouwen. Over het algemeen zijn de mannen toch meer aanwezig op het internet. Ik ben in het begin juist op zoek gegaan naar een vrouwelijke internet onderneemster en toen kwam ik Expeditie Internet tegen.\r\nDe spontane uitstraling van Natalie spreekt mij erg aan en ook zie je bij haar video’s het enthousiasme er af stralen. Geen geklets over dure auto’s en huizen en maandlonen van 7000 pm.gewoon met beide voetjes op de vloer en ook vele uren werken voor haar geld!!

  Beantwoorden
  • Hahahaha Linda, je hebt gelijk. Mannen vinden dit blog vaak erg vrouwelijk overkomen. Maar ja, ik ben een vrouw! En ik doe internet marketing op de vrouwen manier. Met kletsen, bloggen en video’s en lekkere paarse kleurtjes. Toch zijn er veel mannen die het blog volgen, dus zo storend kan het paars niet zijn!

   Beantwoorden
 8. “De website is paars en meisjes.” hahahaha meisjes? Leuk!!! Je schrijfstijl is prettig en persoonlijk *jalours*.\nVerder vind ik je blog heel aangenaam lezen. Je schrijfstijl is lekker en de adviezen handig. Doorgaan! \n

  Beantwoorden

Plaats een reactie