You may also like...

11 reacties

 1. Edwin Rosenquist schreef:

  Hoi Natalie, Frank Mooijman vertrouw ik ook niet. Allemaal te mooi om waar te zijn.\r\nEn dan is het ook zo. Bedankt voor je waarschuwing. Mvg Edwin

 2. Sybje schreef:

  Hoi Nathalie, Fijn om te lezen dat mensen ook kritisch zijn op producten en mensen. In de wereld van online geld wordt er te veel geroepen en te weinig nagedacht. Alles draait om het winnen van zielen, zodat mensen er zelf beter van worden.

  • Natalie schreef:

   Hoi Sybje, \nMijn doel is om goede informatie te geven in een onzuivere online wereld. Zodat er een plek is waar je betrouwbare informatie vandaan kan halen.\nNiet alles online is gemaakt om “zieltjes te winnen” zoals je dat zegt. Er zijn meer dan genoeg eerlijke marketeers. Ik vind het jammer dat dit soort praktijken een slechte naam geven aan alle goede marketeers. Daarom geef ik hier ook waarschuwingen voor.\nNiet alles online is slecht.\nGroetjes Natalie

 3. Ron Prudon schreef:

  Hoi Natalie, Ik ben volledig met je eens. Ik zou het ook niet meer kopen! \r\nGroeten,\r\nRon

 4. Tessa Schaar schreef:

  Dit had ik nog niet gezien, vorige video van deze frank wel. Maar echt zuiver is hij niet!

 5. Pieter schreef:

  Zo slecht dit…ik kreeg precies dezelfde mail binnen!! Alleen dan niet van Frank..maar van JP Hey, Wanneer ik snel geld nodig heb gebruik ik altijd\r\n deze vage truc waarmee ik tot wel $76 kan verdienen\r\n binnen 60 seconden.. => Gebruik gewoon deze vage truc (Klik hier) Het klinkt een beetje ongeloofwaardig maar op de\r\n website hierboven wordt het aan je uitgelegt. Take care,\r\n JP Ps. Slechts 34 mensen mogen deelnemen en deze\r\n email gaat naar 63.542 geïnteresseerde…

  • Natalie schreef:

   Ja ik zeg de mail van JP later ook Pieter. Ik weet niets over de inhoud van het product. Laat ik dat even duidelijk zeggen. Maar ben niet zo blij met de gebruikte verkooptechnieken.

 6. Frank schreef:

  Hoi Natalie, Blij dat ik deze reviews heb gevonden ik stond op het punt om €47 over te maken want het klinkt toch heel verleidelijk , je hebt 30 dagen de kans niet goed geld terug zullen we maar zeggen klopt dus niet?? zijn er dan wel vertrouwde sites??? of is het allemaal oplichterij??? het klinkt allemaal zo makkelijk om zo vlug geld te verdienen vraag me af of dat in deze tijd allemaal misleidende mailtjes zijn waar je aan vastzit en het geld kwijt bent want €47 is voor mij toch n groot bedrag, n ja wie wil er niet zo vlug geld verdienen nou ik wel , maar helaas. Met vriendelijke groetjes, Frank Mulders

  • Natalie schreef:

   Hoi Frank,\nEr zijn zeker wel producten die goed zijn. Zorg ervoor dat je altijd op zoek gaat naar reviews en verhalen van anderen. Als er een hoop klachten zijn over een bepaald product dan kom je daar al snel achter.\nVlug geld verdienen bestaat niet. Maar er is wel degelijk geld te verdienen op internet. Zoek een persoon die je vertrouwt en leer daarvan.\nSucces ermee! Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *