CRASH! En toen was het stil…

Afgelopen week is mijn laptop gecrasht. Dit is een GROOT probleem als je een internet onderneming hebt. Geen pc betekent dat ik niet kan werken. Ik kan niet actief zijn op social media. Ik kan geen artikelen schrijven. Ik kan geen onderzoek doen. Kortom: ik kan geen geld verdienen. Je zal wel denken: geen geld verdienen? Het doel van een internet onderneming is toch het opbouwen van een passief inkomen? En passief inkomen gaat door, ookal heb j egeen computer. Dit is helemaal waar. Maar ik zit nog in de opbouw fase, er is nog niet veel passief inkomen. Zeker nog niet genoeg om volledig van te leven. Dus voor mij is het HEEL belangrijk dat mijn laptop het weer doet!Ik moet eerlijk zijn, ik gebruik een simpele laptop. Eigenlijk doe ik veel te veel dingen tegelijk en draai ik te zware programma’s voor dat arme ding. Maar het is niet de bedoeling dat de harde schijf hier van crasht!Dit artikel schrijf ik op een “leen” laptop. Mijn belangrijkste email lees ik op mijn telefoon. Maar er zijn een heleboel dingen waar ik op dit moment niet bij kan. Deze situatie dwingt mij na te denken over de manier waarop ik mijn backups maak. En ook over de laptop die ik gebruik. Hier moet iets aan veranderen. Als dit in de toekomst nog een keer gebeurt kan ik niet weer 1 tot 2 weken offline. Ik ben goed in het maken van backups. Ik doe het elke 1,5 week. En dat is zeker goed voor persoonlijk gebruik. Aangezien ik nu zakelijk gebruik maak van mijn laptop moet ik er zakelijk mee om gaan. Mijn oplossing: een nieuwe, veel betere laptop. En een NAS voor mijn backups. Ik hoop dat alles weer in orde is voor het einde van de week. Zo niet, dan blijft het even stil. Ik schrijf liever niets dan halve artikelen waar je niets van leert. Les van de dag: maak vaak backups!

Hoe Jacko met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdient

Jacko heeft een methode onthuld waarmee mensen doorlopend geld kunnen verdienen op internet en dat zonder:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Voorgaande deelnemers verdiende tot minimaal 5k per maand, en een aantal gingen zelfs over de 10k per maand.

Ontdek hier hoe je passief duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

 

Plaats een reactie