6 Manieren om lekker wat geld bij te verdienen

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan betekent dat je waarschijnlijk wel op zoek bent naar leuke manieren om wat geld bij te verdienen. Anders las je nu deze tekst niet ;-). En het is maar goed ook dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina zal ik 5 manieren vertellen om lekker wat geld bij te verdienen. Je kunt al gelijk aan de slag!

Lees meer

Tekstschrijver inhuren? Dit is waar je op moet letten!

Wil jij een tekstschrijver gaan inhuren? Dat is een goed plan!Een goede tekstschrijver kan jou namelijk veel werk uit handen nemen. Hierdoor heb je als ondernemer meer tijd voor de dingen waar jij écht goed in bent en waar je je tijd ook daadwerkelijk aan wilt besteden. Maar voordat je een tekstschrijver gaat inhuren, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Op deze pagina zal ik je vertellen waarop!

Lees meer

Dit zou je niet verwachten: op de kansen inspringen!

Afgelopen week kwam ik een bericht tegen in een bepaalde community. Iemand had een lijstje gevonden van “niet te verwachten zoektermen, waar maandelijks op gezocht werd”, en niet zo’n beetje ook! In het lijstje kwam ook de zoekterm “hoe Google ik iets” in voor. Blijkbaar zoeken er maandelijks zo’n 4.400 mensen op “hoe Google ik iets”, in Google. Bizar toch? Aangezien deze mensen al gewoon op Google aan het zoeken zijn, maar het blijkbaar niet eens zelf weten! Hier sprong ik natuurlijk bovenop en pakte er mijn voordeel uit.

Lees meer

Geld verdienen zonder te werken: is het écht mogelijk?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik weer eens een (gast)blog heb geschreven voor Expeditie Internet. Dat komt niet omdat ik het druk heb gehad, integendeel, maar omdat ik er simpelweg een tijdje niet aan heb gedacht.Zojuist zat ik te Skypen met Natalie, en ik dacht er plots aan dat ik snel weer eens wat moest gaan schrijven. En zie hier; direct actie ondernomen en aan de slag gaan.Vandaag behandel ik het onderwerp: geld verdienen zonder te werken; is het nou echt mogelijk, of is het een sprookje?

Lees meer

Nooit meer ‘werken’ dankzij een passief inkomen?

Ja, ik weet het, de titel is overdreven en normaal zou ik ook nooit zo’n titel gebruiken, maar ik doe het toch. Echt, ik geloof er ook in. Nooit meer echt ‘werken’ door het realiseren van een passief inkomen. Het is gewoon mogelijk. Ik ben er het levende bewijs van en op deze pagina zal ik je vertellen hoe ik het voor elkaar heb gekregen. Laat ik eerst even iets meer dan een weekje terug in de tijd gaan.

Lees meer

Je business heeft gefaald…. Maar heb je echt je best gedaan? Of heb je opgegeven?

“ik heb al geprobeerd om geld te verdienen op internet een paar jaar geleden, maar het is niet gelukt”“bloggen heb ik al gedaan maar ik kreeg geen bezoekers”“Ik heb al eens iets geprobeerd te verkopen online maar er was te veel concurrentie” \r\nEr zijn een heleboel mensen die klagen dat het te moeilijk is om … Lees meer

6 manieren om je webwinkel te onderscheiden van de concurrent

webwinkel concurrentie

Het grootste probleem wat ik bij nieuwe online ondernemers zie, is dat ze niet genoeg tijd steken om uit te vinden hoe ze zich kunnen onderscheiden van de rest.Ze zoeken een zoekwoord in een winstgevende niche die niet zoveel competentie heeft. En vervolgens verkopen ze exact hetzelfde product als alle anderen.Er zijn mensen die tijdelijk … Lees meer

Facebook Lead Ads inzetten om leads te scoren

Mensen die mij een beetje kennen en volgen die weten dat ik veel gebruik maak van adverteren op Facebook. Facebook is namelijk een ideaal middel om op te adverteren; je kan heel gericht doelgroepen instellen, waardoor je advertenties aan een heel specifieke doelgroep getoond kunnen worden. Sindskort heeft Facebook er een nieuwe mogelijkheid bij om te adverteren, namelijk Facebook Lead Ads.

Lees meer

3 Tips om meer geld met je website te verdienen

  Mijn websites werken voor mij. Ik heb mijn websites zo ingedeeld dat er continu bezoekers naar mijn websites komen, en dat ik dag en nacht geld verdien met mijn websites. En dat is ook hoe het hoort: websites die voor jou werken en niet andersom. Een website moet een goed geoliede machine zijn die dag en nacht voor jou werkt en geld voor je opbrengt. In dit artikel zal ik 3 tips geven die je kunt gebruiken om meer verkopen met je website te realiseren.

Lees meer